fbpx
CJ APP се пресели во ново хостирање, можеби ќе треба да го исчистите вашиот CN DNS
05 / 30 / 2018
ЗДРАВЈЕ НА СУПЕР НА САД
06 / 11 / 2018

Како да набавите инвентар или трговија на големо на АПП на СП?

Ако сакате побрз испорака директно од домашниот превоз во САД или да спречите производи да немаат залиха, тогаш треба да купите приватен инвентар (значи дека залихата е достапна само за вас, и можете да го користите овој инвентар за да ја намалите цената на производот во вашата следната нарачка) и однесете ги во нашиот магацин во САД. Исто така, можете да нарачате нарачка на големо и да ги имате до каде сакате.

1. Пријавете ја вашата сметка на app.cjdropshipping.com и списокот за набавки >> Додадете купување

2. Пребарајте ги производите со име или SKU што сакате да ги купите.

3. Кликнете на портокаловото копче Додади во кошничка штом го пронајдовте производот.

4. Изберете ја варијантата што сакате да ја купите и зголемете ја и количината >> Додадете

5. Изберете ги варијантите на производи што сакате да ги купите, можете да ја додадете и количината или да ја отстраните исто така. Одјавување

6. Ако сакате да ја испратите оваа набавка на некое друго место (Испратено до адреса подолу), можете да ја изберете стандардната адреса или да додадете нова адреса на дестинација, тогаш ние ќе ги испратиме на адресата што сте ја побарале. Сè уште треба да го изберете методот на испорака.

7. Доколку ги сакате како инвентар во нашиот магацин, можете да изберете Додај во Инвентарот >> Изберете магацин. >> Поднесете ја нарачката.

8. Без разлика кој стил на набавки го сакате, можете да продолжите со плаќањето.

9. Можете да го проверите статусот на нарачката на „листа на набавки“ откако ќе ја поставите вашата прва нарачка, а исто така ќе ја видите или преземете фактурата тука.

10. Ако набавката е наменета за инвентар, тогаш можете да отидете >> Мојот Инвентар за да ги проверите резервите што ви припаѓаат. Можете да ги поставите нарачките за испорака за капка користејќи ги тие инвентар.

Бидејќи ние секогаш го ажурираме нашиот систем, доколку имаше некои страни во разликата во погледот, треба да го следите новиот туторијал или чекор по чекор со упатство. Системот концепт нема да се промени. Благодарам

Фејсбук Коментари
Енди Чоу
Енди Чоу
Вие продавате - ние испорачуваме извор и испраќаме за вас!