fbpx
CJ APP се пресели во ново хостирање, можеби ќе треба да го исчистите вашиот CN DNS
05 / 30 / 2018
Како да набавите инвентар или трговија на големо на АПП на СП?
06 / 05 / 2018

Како да се поврзете ShipStation рачно?

Ако ги имате вашите мрежни продавници поврзани со ShipStaion, можете да изберете да ја поврзете вашата сметка на ShipStation со апликацијата CJDropshipping. На овој начин, CJDropshipping ќе ги исполни вашите нарачки со производи со добар квалитет и одлично време на достава.

Како и да е, како да ја поврзете сметката ShipStation со апликацијата CJDropshipping?

  1. Пријавете ја вашата сметка на ShipStation:
  2. Страна за добредојде -> навигација -> Поставување профил
  3. Сметка -> Поставување на API -> Клучни API -> Создадете клучеви за API
  4. Копирај и Вметни Копчиња API & Тајната на API што ќе биде потребно кога ќе се обидете да ја овластите вашата сметка на ShipStation со CJDropshipping
  5. Откако ќе го добиете вашиот Копчиња API и Тајната на APIВе молиме, поставете го CJ системот за да ја најдете страницата за овластување на ShipStation, како што покажува следната слика.

Со кликнување Додај продавница, ќе се појави страницата за овластување. Ве молиме, пополнете ги потребните информации, Копчиња API и Тајната на API сте генерирале од системот ShipStation.

Дотогаш, целата постапка за поврзување на вашата сметка на ShipStation е завршена.

Фејсбук Коментари