fbpx
Како да набавите инвентар или трговија на големо на АПП на СП?
06 / 05 / 2018
Астин Ценер - Cејк Дроптинг - Дали е новиот АлиЕкспрес? Подобро цени. Побрз превоз. Одлична услуга. Магацини во САД.
07 / 03 / 2018

ЗДРАВЈЕ НА СУПЕР НА САД

Имаме фантастична зделка за шпедитерите со капки кои бараат брз, безбеден и стабилен метод за прибирање на предмети до вашите клиенти.

Наместо да чекате 12-20 дена на ePacket за време на испорака на артикали за производство на производи од Кина во Складиштето во САД, можете да поставите депозит 30% на производот што сакате да го претплатиме во нашиот магацин во САД. Штом пристигне инвентарот во нашата магацин во САД, кој трае околу 10 работни дена. Откако вашиот инвентар ќе се складира во нашиот магацин во САД, вашите нарачки ќе бидат обработени истиот ден во магацинот во САД и ќе се испраќаат преку USPS за 2-5 дена! Вашата 30% депозит ќе ви биде вратена откако ќе се потроши инвентарот.

Учествувајќи во оваа промоција, ќе добиете:

- Брзо и стабилно време на испорака (во споредба со еПекет, ова е како време на испорака на стероиди: П)!

- НЕ такса за магацин!

- НЕ наплаќате такси!

Искористете ја оваа промоција додека трае! Ова е прекрасна зделка што им ја даваме на нашите клиенти да искусат со користење на нашата услуга за складирање во САД.

Барања за учество во оваа промоција:

- Вкупна вредност на производот По SKU мора да биде 2,000 $ или погоре

-Може да бидете клиент на Cелезнички да учествува; можете лесно да се регистрирате на https://app.cjdropshipping.com/register.html

Дали сте подготвени да започнете? Направивме видео и чекор по чекор туториал што покажува како да поставите налог за инвентар преку нашата апликација CJ.

Контактирајте ги вашите агенти за продажба за да ви ја дадат фактурата и да ве проследат како да ја искористат оваа промоција !!

Нашите агенти ќе ве контактираат кога инвентарот ќе пристигне во магацин во САД и ќе биде подготвен за обработка. Како и да е, ве молиме имајте предвид дека продолжете со нормалниот метод за поставување на тековните нарачки надвор од оваа промоција.

Фејсбук Коментари