fbpx
Астин Ценер - Cејк Дроптинг - Дали е новиот АлиЕкспрес? Подобро цени. Побрз превоз. Одлична услуга. Магацини во САД.
07 / 03 / 2018
Како да наведете или објавувате производи на CJ на вашата онлајн продавница?
08 / 07 / 2018

Доколку сте Dropshipper на Shopify, треба да го проверите CJ Dropshipping! Извор. Исполни. Акции. Брод CJ Dropshipping ги заменува AliExpress & Oberlo сите во една апликација ... и едноставно го прави тоа подобро.

CJ Dropshipping е се-во-едно решение за Shopify претприемачи кои имаат постојана потреба од следниот жежок производ. Еве што нуди СП и зошто ги препорачувам толку силно:

Купете го продавницата
Нека CJ dropship производи за вас - заборавете на AliExpress! Никогаш нема да ви наплатат утврдена такса, месечна претплата, чување на чување, такса по продадена ставка или скриени трошоци. Најбрзото време на обработка и испорака е 24 часа по примената на уплатата!

Извори на производи
CJ Dropshipping може да пребарува и извори производи за вас. Можете да објавувате барања за извори на производи директно со CJ! Ова ви дозволува да побарате производи да се испорачуваат - дури и ако сè уште ги немаме. Нашиот тим внимателно ќе го разгледа вашето барање и ќе открие дали е можно.

Акции и складирање
CJ Dropshipping исто така може да ги складира и складира вашите постојни производи за испорака и исполнување. СП има околу 200 фабрики за ко-опција и 20,000 + квадратни метри магацински простор. Сè е бело обележано со вашата марка.

Магацини во САД
Обработка е ист ден - можна е испорака за само 4 дена! Повеќе складишта во странство, вклучувајќи ја и Кина со користење на е-пакет и супер брза обработка. Магацини со 3 USA со време за испорака на ден 2-4!

Видеа за производи за реклами на Фејсбук
Ова е одлична услуга за додатоци што ја обезбедува CJ и е совршена за високо конвертирање на реклами на Facebook. За мала претплата (50 $ по видео), добивате видео во изложба со квалитетни производи во студио, подготвено за реклами на Фејсбук.

Јас многу сакам да работам со СП! CJ Dropshipping е еволуција на изворите и продажбата на производи што се испорачуваат на Shopify. Постојано пронајдов високо квалитетни производи во CJ - и не мислам на типичен ѓубре што го гледате на AliExpress. Подобри цени, подобри маргини, НАЧИН подобра поддршка за клиентите. Сите тие се супер важни за мојот бизнис и нешто што едноставно нема да го најдете на Али.

Постојано ги приближувам моите студенти да се префрлат од Али во СП затоа што тие едноставно заработуваат повеќе и им даваат на своите клиенти многу подобро искуство. Силно препорачувам CJ и знам дека ќе го сакаш тоа. Ох ... и дали спомнав тон производи што превезуваат од САД?! Ова го прави AliExpress да изгледа како нешто од минатото!

1 Без надомест за наплата, без месечна претплата, без такси за чување, без минимална нарачка
2 Апликација за 100% Бесплатно купување
3 Магацини во САД
4 Извор кој било производ, во секое време
5 24 / 7 поддршка преку Интернет со различен јазик
6 Снабдување на видео и слики со професионални производи
7 Контрола на квалитетот и градење бренд за вас
8 Цената е нормално пониска од продавачите на Aliexpress и eBay
9 Ист ден обработка ако производи се складираат во магацин.
10 Инсајдерски информации за најжешките производи за продажба во магацините на СП

https://business.facebook.com/justint.shirts.50/videos/401858336975816/

Рејтинг на СП на Фејсбук

Коментар на СП
Фејсбук Коментари
Енди Чоу
Енди Чоу
Вие продавате - ние испорачуваме извор и испраќаме за вас!