fbpx
Како луѓето сакаат CJDropshipping?
07 / 07 / 2018
Користејќи торба за чевли за да ја замените кутијата за чевли за испорака на капки
08 / 17 / 2018

Како да наведете или објавувате производи на CJ на вашата онлајн продавница?

1. Логирај се вашата сметка и потоа кликнете Мој СП

2. клик Овластување и додавање продавници

3. Влез Име на вашата продавница и овластете да го пополните вашето овластување

4 Осигурете се дека вашата овластена продавница е наведена подолу

5 Кликнете на APP.CJDROPSHIPPING.COM лого и посетете го пазарот.

6. Изберете која било ЛИСТА копче производи

7 Изберете ја продавницата што сакате да ја наведете и изберете категорија ја менува продажната цена што ја сакате и потоа изберете методи за испорака, потоа кликнете на СЛЕДИТЕ СЕГА, а потоа вашите производи ќе бидат наведени во вашата продавница.

Фејсбук Коментари
Енди Чоу
Енди Чоу
Вие продавате - ние испорачуваме извор и испраќаме за вас!