fbpx
Како да наведете или објавувате производи на CJ на вашата онлајн продавница?
08 / 07 / 2018
Печатете по Побарувачка Vs. Општи производи Излегува од Кина: Која е попрофитабилна?
08 / 18 / 2018

Користејќи торба за чевли за да ја замените кутијата за чевли за испорака на капки

Ние искусни кутии за чевли оштетени при неодамна испорака.

Како што знаете, одземањето од Кина во светски денови трае неколку дена. И повеќето превозници се груби кога скенираат парцели.

Тие едноставно го фрлаат на подот, и со потежок стрес на производот на кутиите за хартија.

Сфативме начин како да ги спакуваме чевлите, користиме убаво водоотпорна торба за чевли да ја замени скршената кутија за хартија.

Бидејќи полето не е лесно скршено, лесно скршениот дел е кутија за хартија.

Постојат четири придобивки за користење на торба:

  1. Хартијата за хартија е преголема, а превозот најмногу ќе ви наплаќа VOLUME. Користејќи ја торбата, таксата за испорака ќе се наплаќа по тежина и цената на пратката ќе биде многу пониска.
  2. Убавата водоотпорна торба нема лесно да се скрши.
  3. Чантите сакаат заштита на чевлите. И купувачите ќе го задржат торба.
  4. Ние исто така можеме да го прилагодиме сопственото лого за вас со пониска цена од кутиите.

Фејсбук Коментари
Енди Чоу
Енди Чоу
Вие продавате - ние испорачуваме извор и испраќаме за вас!