fbpx
Печатете по Побарувачка Vs. Општи производи Излегува од Кина: Која е попрофитабилна?
08 / 18 / 2018
Како да ги вратите Нарачките за Dropshipping на CJ APP?
09 / 01 / 2018

Како да се поделат нарачки за прекумерна тежина на CJ APP?

Поделени нарачки

Поделени нарачки

Методите за испорака, како ePacket, можат да дозволат само тежина на пакетите под 2000 g, така што ако не сакате да изберете DHL како метод за испорака, можете да го поделите нарачката на прекумерна тежина во 2 или повеќе пакувања со користење ePacket.

1. Кликнете на „филтер“ за да изберете нарачки кои се повеќе од 2000g.

Сплит ред

2. Внесете го ограничувањето на тежината на еден посакуван пакет што обично е 2000 g и потоа кликнете на „Сплит“.

Сплит наредби за испорака на СП

3 Поделбата е направена.

Поделени нарачки
Фејсбук Коментари
Енди Чоу
Енди Чоу
Вие продавате - ние испорачуваме извор и испраќаме за вас!