fbpx
Поделени нарачки
Како да се поделат нарачки за прекумерна тежина на CJ APP?
08 / 31 / 2018
CJdropshipping-подвлечен-труд-ден-супер-169
По промоција за денови на трудот, Dropshipping VS Општа платформа за е-трговија
09 / 06 / 2018

Како да ги вратите нарачките за испорака на CJ APP?

Поради многу причини, вашите купувачи можеби ќе треба да ги вратат нарачките во СП. Поголемиот дел од времето ние не ја знаеме редот припаѓа на кој клиент или купувач и какви производи внатре кога ја примивме. Тоа ќе го направи CJ збунет! За да го решите ова прашање, треба да ги следите следниве чекори за да знаеме кои ги враќаат наредбите и што е внатре и да ги вратите причините.

Чекори за враќање:

  1. Одете во AS сервисен центар на СП и кликнете на копчето за враќање за да влезете во страницата за враќање.
  2. Одете во „поставување“ за да ја завршите врската во продавницата и сликата за чување, што го прави вашиот клиент да знае кој сте.
  3. Испраќање на повратен линк до клиентот и оставете го во формуларот. Откако го добивме пакетот за враќање, ние ќе ве известиме за повратот.
Фејсбук Коментари
Енди Чоу
Енди Чоу
Вие продавате - ние испорачуваме извор и испраќаме за вас!