fbpx
Е-пакет со полн капацитет, наместо тоа користете CJ пакет!
10 / 22 / 2018
Како да се користи Служба за снимање видео и фотографии од CJDropshipping
11 / 09 / 2018

Како да се користи CJ Google Chrome Extension за 1688, испорака на испорака на Taobao

Исклучувањето од Aliexpress е вашата паметна акција! Можеби планирате да се префрлите на 1688 и Таобао, бидејќи тие се многу поевтини.

Поентата е и 1688 и Taobao се кинески сајт, тие не продаваат надвор од Кина, ниту испаѓаат испорака од Кина!

Како може да се снајде во оваа ситуација ???

_____USING CJ Chrome Extension_____

1. инсталација

Постојат два начина да се инсталира наставка CJDropshipping во Google Chrome:

a) Инсталирајте го наставката од Google Web Store.

б) Посетете ја нашата веб-страница: https://app.cjdropshipping.com/ Кликнете 'Оди до 1688' / 'Оди до Таобао' / 'Оди до Алиекспрес'

Потоа, ќе видите скокачки прозорец, само продолжете да ја инсталирате наставката како што бара.

По инсталацијата, ќе видите икона од ова продолжение во горниот десен агол на Chrome. Тогаш те молам освежување веб-страницата за да ја започне.

2. Пријавете се / Регистрација

Пријавете се со вашата лична сметка за CJ. Ако немате, кликнете на 'Регистрирај се' за да поставите нова сметка.

За да ја активирате наставката, исто така треба да се најавите на наставката дополнително со кликнување на нејзината икона и потоа внесување на информациите за вашата сметка за CJ.

Откако ќе се најавите, ќе ја видите вашата историја на извори, статусот на вашата нарачка и ќе ја промените валутата во ваша корист при купување.

3 Побарајте објавување

Кликнете на "Оди до 1688" / "Оди до Таобао" / "Оди до Алиекспрес" за да ги пребарувате производите

Откако ќе пронајдете привлечна ставка во 1688 година / Taobao / Aliexpress, можете да кликнете на иконата во долниот десен агол на оваа ставка за да ни ја испратите вашата извори барање. Ние ќе се вратиме на вас со нејзините детални информации во најраната удобност. (Клиенти за PS можат да испраќаат само 5 извори за дневно дневно. Ве молиме бидете внимателни со вашето барање.)

на купување, кликнете на сликата на предметот до посетете ја нејзината детална страница и изберете го типот и количината што ја сакате. Откако ќе ја утврдиме нејзината тежина и можната такса за превоз, можете да продолжите на нејзината исплата на нашата веб-страница подоцна.

4 Проверка на статусот

По објавувањето на вашето барање за извори / купување, можете да кликнете на „MyCJ“ или иконата за наставки за да го видите неговиот статус.

Проверка на резултатите од изворите на 4.1

Посетете го 'My CJ' и кликнете на 'Sourcing', список на вашите барања за извори со нивниот статус. За успешно снабдување, можете да кликнете на „Прикажи детали“ и потоа „Преглед на детали за производот“ за да ги видите нејзините детални информации.

Подолу е слика на веб-страницата по кликнување на „Приказ на дета Product за производот“. Сè што сакате да знаете за производот е тука.

Проверка на статусот на набавка на 4.2

Во Мој CJ, можете да кликнете на „Список на набавки“ за да го видите статусот на вашите купени артикли и да преминете на следниот чекор. Покрај тоа, можете да кликнете на 'View Details' за да дознаете повеќе за тоа.

Подолу е веб-страница откако ќе кликнете на „Прикажи детали“.

Се надевам дека овој пост ќе ви помогне да го користите нашето продолжение.

И ве молиме слободно оставете коментар ако сè уште имате прашања.

———————————– Ажурирано на 22 година ——————————–


Здраво! Драго ни е да ве информираме дека CJ Chrome Extension е ажуриран за поддршка на новите функции. Во иднина се очекуваат дополнителни ажурирања. Ажурирањата обично се завршуваат автоматски во вашиот прелистувач. Меѓутоа, во случај да не се случи, еве како да го ажурирате рачно.
Чекор 1
Кликнете на иконата за наставки> Управување со наставките

Чекор 2
Вклучете го 'режимот на развивач'> Кликнете на 'Ажурирање'
Кога ќе заврши ажурирањето, „Надградбите ажурирани“ ќе се појават во долниот лев агол на прозорецот.

Фејсбук Коментари