fbpx
Топ 10 продавница за накит со топла продажба на барање за 2018 за испорака на капка во XNUMX
12 / 18 / 2018
Како да ја поврзете вашата eBay продавница со апликацијата CJ Dropshipping?
12 / 20 / 2018

Како да го користите печатењето на CJ за карактеристиките на побарувачката за да растат вашиот бизнис со измет - дизајн од купувачи

Воведовме како трговците дизајнираат производи од нашиот пазар во претходниот напис. Но, што ако клиентите сакаат да дизајнираат малку? Сега, ајде да го истражиме вториот дел од нашата функција за печатење по барање (POD) - дизајн од купувачи.

За почеток, треба да проверите дали имате овозможено POD-функција во вашата продавница. Одете на страницата за овластување во „Мој CJ“ и ако сè уште можете да го видите копчето „Додај функција POD“ покрај вашата продавница, кликнете на неа за да се вклучи.

Всушност, повеќето делови од постапките се слични на дизајнот на трговците. Производите за печатење по барање може да се најдат на истото место - областа „Печати по барање“ на нашата веб-страница. Сепак, бидејќи производите ќе бидат дизајнирани од купувачи, можете само да наведете какви било производи во вашите продавници директно како и обично.

На страницата со списоци, треба да ја изберете вашата продавница, категорија на производи, метод на испорака и земја на дестинација. И поставете ја и цената на производот. После тоа, можете да преминете на „Листа сега“. (ПС Дизајнот од страна на купувачите на функцијата POD е ​​поддржан само со продавниците на Shopify. Повеќе видови на продавници ќе бидат додадени во блиска иднина. Твоето трпение е ценето.)

Кога производот е наведен, можете да го видите во списокот "My CJ"> "Печатење на побарувачка"> "Дизајн на купувачи".

И подолу, е прикажана страница со која ќе гледаат вашите клиенти за персонализираните производи.

Откако вашите клиенти ќе нарачаат нарачки и овие нарачки ќе бидат увезени во СП, тогаш можете да ги проверите во „Центар за DropShipping“. Исто како нарачките на нормалните производи.

Се надевам дека ја сакате оваа опција. И ве молиме, бидете слободни да ни ги покажете вашите размислувања за коментарите подолу.

Фејсбук Коментари