fbpx
Како да го користите печатењето на CJ за карактеристиките на побарувачката за да растат вашиот бизнис со измет - дизајн од купувачи
12 / 19 / 2018
Зошто ја напуштам мојата работа во Алибаба
01 / 04 / 2019

Како да ја поврзете вашата eBay продавница со апликацијата CJ Dropshipping?

Забелешка:
Пред да започнете да ја поврзете вашата продавница eBay со апликацијата CJ, проверете дали регистрираното име на продавница на CJ е во согласност со вашето име на продавницата eBay, во спротивно нема да биде успешно.

Откако ќе се најавите на вашата сметка за СП, одете на "Мој СП"> "Овластување" и изберете "Други овластувања" во левата странична лента. Потоа кликнете на копчето "Додај продавници".

После тоа, изберете „eBay“ во паѓачкото мени од типот на продавницата и внесете го името на вашата продавница во потребното поле за овластување.

Следете ги чекорите за најавување на вашата eBay сметка со внесување на е-пошта и лозинка. Потоа кликнете на 'Се согласувам' за да го пополните овластувањето.

Набргу после тоа, веб-страницата ќе биде насочена кон почетната страница на СП и ќе видите скокачки прозорец кој вели „Овластување успешно“.

Исто така, можете да се вратите на страницата со други овластувања, поврзаната продавница е веќе на списокот.


И, можете да научите како да поврзете производи и автоматски да ги увезувате вашите нарачки во CJ овде. Ве молиме само коментирајте овде подолу, ако имате какви било прашања.

Пронајдете добитни производи за продажба на апликација.cjdropshipping

Фејсбук Коментари