fbpx
Колку можете да заработите од испорака на капки?
02 / 21 / 2019
Како да ги синхронизирате нивоата на инвентар на CJ во продавницата за продавница
02 / 23 / 2019

Како да поднесете билет до Тимот за поддршка на СП?

Ова е порака што содржи важни информации за да се воведе функцијата на билет за СП во дрес.

Кога користите CJ dropshipping за да го поврзете вашиот бизнис, може да наидете на неколку сомнежи и прашања од различни аспекти, тогаш имате два начина да контактирате со нас. Првиот е да кликнете на прозорецот „CHAT“ на левиот агол на прелистувачот, затоа можете да разговарате со вашиот асистент за продажба. Друг начин е да доставиме билет до нашата поддршка за СП.

1. Разликата помеѓу билет за CJ и CHAT

Различната функција помеѓу „билет за СП“ и „ЧАТ“ е дека супервизорот е различен. Ако кликнете на прозорецот „CHAT“, тогаш можете да разговарате со вашиот личен агент. Ако поднесете „билет“ во нашата платформа, тогаш тој ќе биде испратен до нашата поддршка за СП.

2 Како да издадете билет за СП?

Откако ќе се најавивте во нашата платформа, треба да ги чувате најавите за вашата сметка. Ако сакате да доставите билет на нашата поддршка за CJ, можете да ги следите следниве чекори:

(1) Пронајдете 'во Центарот за поддршка.

(2) Кликнете на копчето "Поднесете билет", ќе биде прикажано на следниов начин:

(3) Изберете различни типови на билети

(4) Можете да ги завршите вашите информации како предмет, порака и прилог. Конечно кликнете на копчето 'Поднеси', овој билет ќе биде испратен до менаџментот на СП и повратните информации ќе ви бидат испратени до АСАП.

Посакувам овој краток вовед да ви даде визија за различните функции на билетите за CJ и „CHAT“ на нашата платформа, како и за начинот за издавање на билетите за CJ на нашиот менаџмент.

https://youtu.be/dia5XGJIDM0
Фејсбук Коментари
Енди Чоу
Енди Чоу
Вие продавате - ние испорачуваме извор и испраќаме за вас!