fbpx
Како да поднесете билет до Тимот за поддршка на СП?
02 / 22 / 2019
Начин на испорака по специјална линија за испорака на капки ePacket Алтернатива
03 / 04 / 2019

Како да ги синхронизирате нивоата на инвентар на CJ во продавницата за продавница

Добар ден, сите! За трговците на „Shopify“ кои работеле со СП за да ги исполнат нарачките во продавницата, драго сме да ве информираме дека сега можеме да ви помогнеме да управувате со нивото на залихите за секоја варијанта на производот. Без понатамошно рекламирање, ајде да преминеме на тоа како да ја овозможиме оваа одлика.

1 Одете на "Мој CJ"> "Производи"> "Врска"

Тука во поврзаната листа на производи, кликнете на стрелката надолу на производот за да ги проширите варијантите детали.

2. Проверете ги кутиите покрај варијантите на производот за кои сакате CJ да ги исполнуваат нарачките и кликнете на „CJ исполнетост“.

Белешка: Ако сакате СП да управува со вашиот попис на одреден производ, треба да не изберете нас како услуга за исполнување.

3 Изберете го копчето „Да“ покрај „Нивоата на инвентар на Sync CJ“ и кликнете на друг „Да“ за да може CJ да управува со вашиот инвентар во продавницата. Меѓутоа, ако сакате само да ги исполниме нарачките за вас, но не и да управуваме со вашиот инвентар, ве молиме изберете „не“ во прашањето и потоа кликнете на „Да“.

Потоа, сè е поставено автоматски да го синхронизирате нивото на залихи од CJ и на тој начин да ја заштедите вашата енергија за други важни работи.

https://youtu.be/HIjnf4Qn2wE
Фејсбук Коментари