fbpx
СП потпиша договор за стратешка соработка со ДХЛ во април 2019
04 / 15 / 2019
Започнете - Преглед на CJDropshipping.com
04 / 26 / 2019

Расте CJPacket - Најдобра и сигурна опција за испорака во Кина и САД

Прво, прво, CJPacket е надграден така што ќе се обезбеди поефикасен транспорт.

CJPacket беше доведен до вашата опција минатата година како делумна замена за ePacket. Многу клиенти чиј пазар е во САД го усвоија новиот метод на испорака за неговата конкурентна цена и обично побрза испорака. Сега со сите овие предности погоре, ние сè уште ги подобруваме нашите услуги.

Ажурираната верзија е посоодветна за обични производи преку 285g, без вклучување на гломазни производи. Меѓу сите достапни методи за испорака до САД, цената на испорака на CJPacket е втор најнизок. Тоа е само малку повисоко од оној на China Post регистрираната воздушна пошта, која има најбавна испорака. Што е најважно, од нашите неодамнешни тестови за испорака, просечното време на испорака на CJPacket е околу 5 до 10 дена. Тоа е, CJPacket има еквивалентен капацитет на USPS, и е само втор на DHL (Службен), најскап. Очигледно, CJPacket е вашата најдобра опција со сè што е земено предвид.

Покрај тоа, поминавме дополнителна милја за вас. Бидејќи CJPacket е наша сопствена услуга за испорака, ние ќе преземеме целосна одговорност за пакетите на нашите клиенти. За да ја гарантираме испораката, ќе испратиме друг пакет откако ќе забележиме дека поранешниот е заглавен во Царината. Затоа, одложените испораки веројатно нема да се случат во иднина.

Последно, но не и најмалку важно, CJPacket е доволно воспоставен со сите информации за следење достапни на нашата веб-страница>
https://cjpacket.com/

Исто како и секогаш, ние сме посветени на нашите клиенти да им обезбедиме најдобра услуга за испорака на капки во сите аспекти, вклучувајќи и испорака. Така е! Се надевам дека ќе уживате во ова подобрување!

Фејсбук Коментари