fbpx
Започнете - Преглед на CJDropshipping.com
04 / 26 / 2019
Врвни тајни на 8 што не ги знаете за изворот од 1688, Taobao, Aliexpress, Alibaba, Lightinthebox, DHgate, MadeinChina
04 / 29 / 2019

Како да се искористи приватниот инвентар на CJ Dropshipping?

Употребата на приватен инвентар е навистина едноставна и паметна. Ако производите со кои имате приватен инвентар се содржани во вашите нарачки за пукање, нашиот систем автоматски ќе праша дали сакате одземање за време на плаќањето.

Откако ќе изберете „Одбиј“, цената на производот ќе биде изоставена, бидејќи веќе сте ја платиле при купување приватен инвентар. Можете да го видите ова во списокот со нарачки или фактурата.

Нивото на залихите на производите може да се следи секој пат кога ќе купите и одземете.

PS
1 Приватниот инвентар може да се користи само за нарачки за испорака за капка. Тоа е, не можете да направите одбиток кога ставате нарачки на големо.
2 Одземањето не може да се управува веднаш откако ќе купите приватен инвентар. Треба да почекате додека не пристигне во нашиот магацин и да се појави во списокот со залихи.

Фејсбук Коментари