fbpx
Најдобри добавувачи на измет 10 во САД
04 / 29 / 2019
Поврзување на CJDropshipping со вашата сметка на продавачот на Амазон
05 / 13 / 2019

Како да ја потврдите вашата адреса за е-пошта по регистрацијата

Од сигурносни, вашата e-mail треба да се проверат по регистрацијата.

Откако ќе го пополните формуларот за регистрација, ќе добиете скокачки прозорец на 'Успешна регистрација".

Ние исто така ќе ви испраќаат е-пошта за верификација до вашето сандаче како подолу. Вашата е-пошта ќе биде потврдена автоматски по вас кликнете на "Активирај Е-пошта" копче. Потоа ќе добиете на "Верификација Наследник" известување тогаш.

Оваа слика има празен атрибут на алт; името на датотеката е слика-9-1024x486.png

Ако не ја потврдите вашата е-пошта по регистрацијата, постои друг начин за потврдување на вашата е-пошта. Willе бидете насочени кон почетната страница за да се најавите на вашата сметка. Со кликнување на реченицата што ја покажува, ние ќе ви испратиме е-пошта со код за потврда 6-цифрениот. Вашата е-пошта може да се провери откако ќе го пополните кодот.

Откако ќе успее верификацијата, ќе добиете страница како оваа. Кликнете на „Потврди“ за да ја пренасочите почетната страница.

Кога ќе сменете ја вашата е-пошта и поднесете, треба потврдете ја вашата е-пошта повторно како чекори погоре.

Покрај тоа, ако сè уште не ја потврдивте вашата е-пошта, ќе има скокачки прозорец до ве потсетиме да потврдите е-пошта кога ќе кликнете на 'Мој СП".

Ако не можете да го потврдите, ве молиме проверете го вашиот спам кутија прво! Ако сè уште не го прими, те молам испрати е-маил до поддршка@cjdropshipping.com or ANDY@CJDROPSHIPPING.COM со наслов на е-пошта: ВЕ МОЕТЕ ВЕРИФИ МОЕНА ЕМИАИЛ со содржина: Мојот корисник е ####. (ве молиме заменете го #### со вашето корисничко име) Ние ќе го разгледаме за 1 работен ден.

Фејсбук Коментари