fbpx
Како да ја потврдите вашата адреса за е-пошта по регистрацијата
05 / 05 / 2019
Chinaе влијае ли трговијата со Кина и САД врз деловното работење или меѓународната електронска трговија?
05 / 16 / 2019

Поврзување на CJDropshipping со вашата сметка на продавачот на Амазон

За да започнете со користење на CJDropshipping, првото нешто што мора да го направите е да ја поврзете вашата сметка за професионален продавач на Amazon. Можете да ги следите овие чекори подолу за да ги завршите.

1. Влезете во вашиот Центар за продажба на Амазон и продолжи кон Поставки> Кориснички дозволи

2. На прегледот на Корисничките дозволи, кликнете на жолтото копче 'Овластете развивач'на дното, како на екранот подолу.

Ако не можете да го пронајдете копчето „Овластете за развивач“ според горенаведениот екран, тогаш Амазон можеби ќе ве надгради на нов дизајн. Во овој случај, отворете ја продавницата со апликации> Управувајте со вашите апликации во горното мени за навигација и изберете 'Овластете го новиот развивач'таму

3. Внесете ги следниве вредности на полињата на отворената страница, исто како и на екранот подолу.
Име на инвеститорот - CJDropshipping
Број на сметка на развивач - 531110584921

4. Проверете го полето за избор "Се согласувам" на следната страница (потврдувајќи дека ни давате пристап до вашата сметка) и кликнете на "Следно"

5. На следната страница, треба да ги видите вашите акредитиви за АМИ на MWS на Амазон - не затворајте ја страницата, ќе ви треба подоцна

6. Пријавете се на вашата сметка за CJ и движете се на „Овластување“> „Други овластувања“> „Додај продавници“, изберете „Амазон“ како типот на вашата продавница.

7. Наведете ја вашата централна е-пошта на Продавачот во Амазонска сметка поле, потоа копирајте и залепете ИД на продавач на Амазон, ИД на пазарот и MWS Auth Token од страницата на чекор 5 во соодветните полиња. На крај, кликнете на „Овластување“ за да завршите.

Фејсбук Коментари