fbpx
Chinaе влијае ли трговијата со Кина и САД врз деловното работење или меѓународната електронска трговија?
05 / 16 / 2019
Врвните 10 чевли за ниши испуштаат испорака од Кина и САД
05 / 22 / 2019

Како да се овластат продавниците на Wix на CJDropshipping.com

Сопствениците на продавници Wix сега можат во голема мерка да го заштедат своето време со тоа што ќе започнат автоматски да ги обработуваат своите нарачки кога нивните продавници се овластени на CJDropshipping.com. Еве како можеме да го постигнеме тоа.

1. Пријавете се во СП, најдете 'Овластувања' и изберете 'Wix'. Кликнете на "Додај продавници". Потоа залепете ја URL-то на вашата продавница и кликнете на „Овластување“

2 Откако ќе се прелистувате на страницата за најавување на Wix, внесете ја вашата е-пошта и лозинка за да се најавите на администраторот на Wix

3 Се согласувам да инсталирам CJ апликација и ќе бидете вратени на почетната страница на CJ со нотификација „Одобрено овластување“

Откако ќе се завршат сите овие, ве молиме поврзете ги вашите производи по ваша погодност за да ги синхронизирате нарачките од продавниците со CJ. Само овластете и уживајте!

Фејсбук Коментари