fbpx
10 летни производи со најпродавана продажба во 2019
05 / 29 / 2019
Најдобри добавувачи на долна облека за маици 8 за вашиот бизнис со маици
05 / 30 / 2019

Создадете страница за следење на парцели со апликација „Ајде нарачки“ за „Шопирање“

Која е најдобрата веб-страница за следење на пакетите? Дали има некоја апликација што може да ги следи информациите за испорака на сите превозници? Се разбира, со Дојдете нарачки, следењето ќе биде многу полесно.

Во моментов, повеќето корисници на Shopify користат 17track.net или AfterShip за да обезбедат услуга за следење на пакети за потрошувачите, бидејќи овие две се најинклузивните страници во нивната област. Сепак, имаме Дојдете нарачки како алтернатива сега. Оваа нова страница не само што е моќна како горенаведеното, туку е интегрирана со CJPacket.

Преку нашата соработка, трговците како вас можат да кријат сè што е поврзано со испораката на испорака од купувачите тотално. Покрај тоа, клиентите можат лесно да ги следат своите нарачки во страницата на вашата продавница кога ги гледаат нивните информации за нарачките и кликнете на бројот за следење. Па сакаш да го испробаш сега? Само следете ги чекорите подолу!

1 Инсталирајте ја апликацијата од веб-страница

Посетете ДојдиАрдерс.com и регистрирајте сметка таму. Потоа можете да се движите за да ја овластите продавницата на Shopify преку паѓачкото мени веднаш до вашето корисничко име.

После ова, во вашата администратор на Shopify ќе се создаде страница за следење со назив „Ајде нарачки“.

Сепак, клиентите не можат да ја посетат или користат истата од вашата онлајн продавница веднаш додека не поставите „влез“ за тоа. Па, еве го следниот чекор!

2 Додајте Теми во менито Главно / Подножјето

Во вашиот администратор на Shopify, пронајдете 'Интернет продавница'> 'Навигација' и потоа кликнете на 'Главно мени' или 'Мени за подножје' за да додадете подредена ставка. За да ја направите карактеристиката за следење позабележителна, ви препорачуваме да го изберете главното мени за работа.

На следната страница, кликнете на "Додај ставка од менито" и даде име за страницата за следење во име поле и изберете Дојдете нарачки од страници со врски in линк Поле. Потоа потврдете да ги додадете и зачувајте ги овие измени за вашата онлајн продавница.

3 Проверете од вашата продавница

Кога предметот е додаден во лентата за навигација, можете да ја проверите од вашата онлајн продавница и да ја тестирате малку.

Инсталирајте, креирајте и уживајте во практичноста!

Фејсбук Коментари