fbpx
Популарни бразилски начини на плаќање преку Интернет
07 / 01 / 2019
Причини и резолуции на начини на кои социјалните медиуми ги содржат досадните клиенти
07 / 02 / 2019

Квалитетна инспекција служба

тест за квалитет
СПЈЕ ПОНУДА БЕСПЛАТНА ИНСПЕКЦИЈА ЗА КВАЛИТЕТ СЕГА!
Квалитетот е сè и без тоа, сè не е ништо!

Тип на инспекција
Надоместок за инспекција
забелешки

Предмети купени од CJ

БЕСПЛАТНО
Случајна инспекција 10% - 50%

Дополнителна / целосна инспекција 120 $ / ден / личност
Предмети купени од клиенти и чуваат во СП
$ 120 / ден / личност
Инспекција според барањата на клиентот
Инспекција во фабриката
$ 120 / ден / личност
Фактури за други трошоци (превоз, сместување и оброци)

Фејсбук Коментари
Енди Чоу
Енди Чоу
Вие продавате - ние испорачуваме извор и испраќаме за вас!