fbpx
Најдобри градови за е-трговија во 10 во Азија за центар за зависници и исполнување
07 / 19 / 2019
Побарувачката за онлајн производи за женска хигиена расте во Индија
07 / 22 / 2019

Како да поставите примерок или налог за тестирање?

примерок ред

Нарачки за примерок или тестирање се сметаат за нарачки на големо во CJDropshipping! Разликата е на големо е на големо, но примерокот или наредбата за тестирање е за една или две артикли.

Можете да го видите видеото подолу за тоа како да поставите примерок или налог за тестирање?

Можете да проверите со детали овде: Како да набавите инвентар или трговија на големо на АПП на СП?

Фејсбук Коментари
Енди Чоу
Енди Чоу
Вие продавате - ние испорачуваме извор и испраќаме за вас!