fbpx
Како да ги пренесете продавниците на друга сметка на СП?
08 / 02 / 2019
Зошто тарифите на Трамп не влијаат на деловно работење
08 / 06 / 2019

Како да се генерира фактура што содржи нарачки за одредено време?

Како што е познато, на системот CJ постои функција што клиентот може да произведе своја фактура за секоја нарачка. Сепак, некои клиенти сакаат да создадат фактура за нарачки за одредено време, како што се нарачки за една недела и еден месец. Затоа, за да се обезбеди подобра услуга за клиентите на СП, се ажурира карактеристиката на системот CJ што клиентите можат да создадат фактура која содржи нарачки за одредено време.

Како да го направите тоа?

Ве молиме следете ги чекорите.

1 На таблата со CJ, кликнете Паричник на десниот врв.

2. По кликнување на Паричник, потоа кликнете Историја на наплата, ќе се појави следната страница. После тоа, изберете го почетно време и време на завршување кога нарачките ќе бидат вклучени во фактурата. На крај, кликнете Генерирање и ќе се генерира фактура која содржи нарачки за одредено време.

Ако сите горенаведени правилно, ќе добиете фактура со нарачки за одреден период.

Фејсбук Коментари