fbpx
Како да се користи нова карактеристика на пакетот?
09 / 09 / 2019
Зошто не се набројува списокот на продавницата на eBay и што треба да направам?
09 / 24 / 2019

Како да ја поврзете вашата продавница за Shopee со апликацијата CJ Dropshipping?

Шопе, пронајдена во 2015, е платформа за електронска трговија преку седиште во Сингапур. Тој е посветен на обезбедување на фантастични услуги за купувачите и продавачите од Јужна Азија и Тајван. Сега ги прошири своите пазари во Малезија, Тајланд, Индонезија, Тајван, Виетнам и Филипини.

Потпирајќи се на големи податоци и АИ технологии, Шопе е посветен на интегрирање на податоците за прегледување и купување информации на купувачите за да обезбеди ефикасни препораки за клиентите и подобрување на искуството на корисниците, што им носи добар углед во индустријата.

Неодамна, ја завршуваме интеграцијата со Shopee, што значи дека можете да ја поврзете вашата продавница Shopee со CJ Dropshipping и да уживате во одличните услуги што ги нудиме за вас. Следниве се конкретни чекори за тоа како да ја поврзете продавницата Shopee со CJ Dropshipping.

1. Логирај Се CJDropshipping и внесете ја вашата табла. Најди го Овластување > Шопе > Додадете продавници

2 Кликнете Додај продавници, страницата за овластување ќе прескокне на страната за најавување како што покажува следната слика. На оваа страница, треба да ги пополните потребните информации, вклучувајќи пазарот на вашата сметка на центарот на продавачот, вашата е-пошта и лозинката.

3 Откако ќе ги пополните потребните информации, страницата ќе ја покаже следната страница за да потврди дека сте подготвени да ни дозволите да работиме со податоците од вашата продавница. Треба да кликнете на „Да“ за да продолжите.

Потоа, ќе добиете известување за „Успех за овластување“, што значи дека остварувате врска помеѓу вашата продавница Shopee со нашата платформа. После тоа, можете да поврзете или да наведете производи како што вели нашиот туторијал, што можете да ги најдете на почетната страница на CJDropshipping.

Горенаведеното е за тоа како да ја поврзете продавницата Shopee со CJ App. Се надевам дека интеграцијата помеѓу Shopee и CJ ќе им донесе поголема погодност на нашите клиенти и ќе им помогне да ја развиваат својата кариера. СП секогаш ќе обезбеди добри производи и совршени услуги.

Фејсбук Коментари