fbpx
Зошто мојот број за следење не е синхронизиран за да се купува?
10 / 11 / 2019
ЕЛИТИ: Да ви помогнеме да станете елита во измет
10 / 16 / 2019

Двојно е зголемена стапката на Комисијата за Програма за приклучување на СП за нова приклучна сметка и упатувања во следните месеци 6

Програма за приклучување на СП е посветена на помагање на оние кои ги мотивираат луѓето што прават бизнис на измет. Со придружување на многу партнери на партнери и брз раст на нашата деловна активност, ние одлучивме да ја удвоиме стапката на провизија од 1% на 2% за ново регистрираните корисници во следните месеци на 6. Ова значи дека може да добиете 2% од приходите од поставени нарачки на CJDropshipping од вашите нови упатувања, како што се вашите студенти или пријатели сега, додека вие може да добиете само 1% од приходот порано. Со добивање на 2% од комисијата, треба да креирате нова сметка за CJ и да добиете нови упати.

Забелешка

Оваа можност работи само за CJDROPSHIPPING DEFAULT MODEL и ОРИГИНАЛНА МОДЕЛ

Нарачките од корисниците регистрирани претходно нема да бидат пресметани во оваа нова активност. Треба да создадете нова придружна сметка за да ја добиете оваа нова стапка на провизии. Нарачките поставени од страна на вашите новорегистрирани корисници засновани на вашата нова придружна сметка, може да добиете 2% од приходите од овие нарачки.

Зошто да изберете програма за приклучување на СП?

1 Сопствена страница

Ние ви дозволуваме да го замените https://app.cjdropshipping.com на вашиот домен како https://yourdomain.com, каде што можете да имате свое лого, транспарент и производи. Можете да додадете какви било производи што ви се допаѓаат.

2 Лесно стартување

Откако ќе регистрирате сметка на нашата придружна програма, само треба да завршите некои поставки и потоа да поканите повеќе луѓе да се регистрираат. Takeе преземеме сè.

3 Брз раст

Со брзо развивање на CJDropshipping, сега има регистрирани стотици нови корисници секој ден. Имаме десетици илјади нарачки дневно и бројот се зголемува.

4. Не е потребна инвестиција

Ние не наплаќаме никакви такси за вас ако сакате да се придружите во нашата програма за приклучување на СП. Единствената работа што треба да направите е да ја споделите нашата платформа позната и да ги научиме оние почетници како да прават бизнис. Врз основа на тоа, секој е победник.

5 Убав исплата

Ние ќе ви платиме 2% од приходите од нарачките од кои ново се регистрира на веб-страницата на вашиот домен. Така, ве молиме да ги научите почетниците кои сакаат да се караат како да имаат CJ-сметка, како да работат со нас и како да продаваат повеќе производи.

Постојат четири модели за да изберете. Првиот е стандардниот модел кој е најзгоден. Второ, можете да соберете какви било производи што ви се допаѓаат, кои ќе бидат скриени од други веб-страници и продавници. Во овој модел на приватниот производ, можете да поставите секоја цена. Колку е поголем приходот, толку е голема вашата провизија. Единствениот производ е трет модел каде што само продавате еден популарен производ на вашата веб-страница. Ако верувате во вашиот судија кон производ, можете само да ставите производ на веб-страницата. Не сте задоволни со сите модели погоре? Проверете го нашиот четврти оригинален модел! Ова ужива голема популарност затоа што корисниците можат да ја прилагодат својата веб-страница, но не треба да ги изберат производите.

Dropshipping е огромен пазар. Според истражувањето на Форестер, големината на продажбата на мало преку Интернет ќе биде 370 милијарди долари до крајот на 2017. Згора на тоа, 23 процент ќе потекнува од бизниси што се намалуваат, што значи во износ од 85.1 милијарди долари. Оваа чиста големина сам е привлечна за многу претприемачи, вклучително и стартап.
CJDropshipping ќе се повлече во нова фаза и веруваме дека можеме да одиме понатаму. Затоа, се надеваме дека повеќе луѓе можат да ни се придружат за да им помогнат на луѓето да започнат со својата работа без никакви инвестиции.

Ајде да работиме заедно за да постигнеме поголем сон сега!

Фејсбук Коментари