fbpx
Двојно е зголемена стапката на Комисијата за Програма за приклучување на СП за нова приклучна сметка и упатувања во следните месеци 6
10 / 11 / 2019
Како да користите CJ и Shopmaster за да започнете со Dropshipping
10 / 24 / 2019

ЕЛИТИ: Да ви помогнеме да станете елита во измет

Dropshipping е лесно. Со ELITES, може да биде многу полесно.

Dropshipping е техника за управување со синџирот на снабдување во која мало не чува стока во залиха, туку наместо тоа, ги пренесува нарачките на клиентите и деталите за пратката или на производителот или на веледрогерија, кој потоа ја испраќа стоката директно до клиентот. Нулта инвестиција (тешко е, но можно е) може да работи и во измет.

Едноставно треба да ја примите нарачката од потрошувачите и да купите стоки од добавувачите на вашите клиенти. Се чини дека ги „откачувате“ сите ваши грижи и комплицирани процедури. Вие не треба да се грижите за тоа каде да ги зачувате тие производи, не треба да се грижите дека немате доволно пари за да започнете со тоа и не треба да се грижите за испорака на нив.

Сите дознаваат дека намалувањето е многу полесно, споредено со другите начини за започнување бизнис. Дали е тоа навистина исто како што сакате?

CJDropshipping, соработувајќи со многу клиенти од целиот свет, откри дека има слични проблеми кај овие клиенти. И покрај тоа што имаат ентузијазам да се откажат, тие немаат идеја како да вежбаат. По практичноста што ни дава благотвор, дали некогаш сте размислувале за следниве прашања?

 1. Основата на dropshipping е да имате своја продавница, но од каде да започнете? Која платформа ќе ја изберете? Дали знаете дури и за добрите и лошите страни на овие платформи? Дали ја запознавте политиката на овие платформи?
 2. Откако имате своја онлајн продавница, треба да ја наполните со производи. Со стотици илјади SKU, како сметате кој производ е профитабилен? Дали правиш прекуграничен премин или само во вашата земја?
 3. Откако ќе изберете производ за кој сметате дека е профитабилна и топла продажба, каде ќе ги набавите тие производи? Каде ги најдовте овие добавувачи? Како можете да бидете сигурни дека квалитетот на овие производи е добар и како можете да ги уверите вашите клиенти дека има доволно производи за купување?
 4. Што решивте каде да ги купите овие производи, што е со листот со податоци на вашиот производ? Дали сами ќе фотографирате или ќе ги добиете од вашиот добавувач? Кој начин на испорака сакате? Колку време ќе трае? Што е со цената на превозот?
 5. Кој е вашиот целен потрошувач и како го знаете тоа? Како ги допирате вашите целни потрошувачи? Која платформа можете да изберете да направите реклами, Фејсбук или Инстаграм? Колку ќе инвестирате? Дали знаете што е retargeting и SEO?
 6. Штом ќе сфатите, што ќе направите ако нема продажби во вашата продавница? Како ќе направите конверзии од сообраќај до продажба?

...

Сите горенаведени прашања, се разбира, има повеќе од нив, се специфични прашања со кои ќе се сретнете. Само размислувањето за нив ќе ги натера лудите луѓе. Со цел да им помогне на капките на бродовите ширум светот, CJDropshipping гради платформа со име ЕЛИТЕС, https://ELITES.cjdropshipping.com/ да се олесни многу полесно.

Еве во ЕЛИТЕС, можеш

 1. Пребарување на сите видови на прашања во врска со dropshipping и е-трговија. Вие дефинитивно не сте првиот што го сретнавте ова прашање. Во ЕЛИТЕС, службеникот на ЕЛИТЕС редовно ќе објавува статии или прашања поврзани со dropshipping. Покрај тоа, ќе има голем број други релативни прашања поставени од други корисници. Сигурен сум дека можете да го пронајдете вистинскиот одговор што го сакате.
 2. Поставете какво било прашање во ЕЛИТЕС. Без разлика станува збор за добавувачи, испорака или плаќање, слободно прашајте овде. ЕЛИТЕС создаде многу различни теми за корисниците и можете да изберете теми за кои ве интересираат, за да можете да внимавате на неодамнешните прашања во рамките на овие теми.
 3. Споделете ги знаењата едни со други и учите едни од други. Ако некогаш сте имале ист проблем и знаете како да го решите, можете да им помогнете на другите да ги надминат сите бариери. За возврат, можете да бидете популарни во ЕЛИТИ! Ова е потврда на вашите професионални вештини! Овде, во ЕЛИТЕС, можете исто така да се сретнете со dropshippers со мислења различни од вас. Зарем не е прекрасно нешто да разговарате со нив и да разменувате свои идеи со нив? Ако имате јаболко и јас имам јаболко и ги разменуваме овие јаболка, тогаш вие и јас сè уште ќе имаме по едно јаболко. Но, ако имате идеја и јас имам идеја и ги разменуваме овие идеи, тогаш секој од нас ќе има две идеи.
 4. Посветете се на вашиот напор за развој на dropshipping. Dropshipping се развива со голема брзина и има многу простор за подобрување и во системот за капење и во режимот на работа. Вашите совети или потешкотии имате важна улога во развојот на пукање. Во ЕЛИТЕС, ќе се бориме со вас и ќе го споделиме вашето задоволство да заработувате пари со вас.

Може да се прават големи работи со масовни напори. Должноста на CJDropshipping вклучува не само обезбедување на клиенти со стотици илјади квалификувани производи со ниска цена, порибување производи за клиенти, испорака за клиенти со професионален тим и извори на производ што го сакаат клиентите, туку и да ги научи клиентите како да прават dropshipping, како да заработите пари и како да ја зголемите продажбата. Целта и должноста на CJ е да им помогне на dropshippers од целиот свет да заработат пари и да живеат подобар живот, дури и да излезат од сиромаштија. Затоа, ние градиме ЕЛИТИ. Наша цел е да ја направиме

 1. Професионалец. ЕЛИТЕС ќе го посвети целиот свој труд на потрагата по вистината. CJDropshipping, има голем број клиенти од целиот свет, им помага на безброј корисници да ги исполнат своите соништа што ги напуштаат и е доста професионална во оваа област. Се надеваме дека преку нашите напори, можеме да обезбедиме услуга за повеќе и повеќе dropshippers. CJDropshipping ќе биде платформа која комбинира извори на производи, снабдување производи, порибување производи, испорака на производи со насоки за правење dropshipping, што ќе им даде голема погодност на клиентите.
 2. Зависно. Не само ЕЛИТЕС, туку CJDropshipping ќе го стави интересот на клиентите на прво место. Ветуваме дека ќе оставиме најголем профит за нашите клиенти. Ветуваме дека вредноста за парите е голема во CJDropshipping. Вашата доверба и поддршка е најголемо охрабрување и признавање на нашата работа!

Можеби не е совршено сега, но напредуваме. CJDropshipping го олеснува намалувањето на лековите за корисниците, а ЕЛИТЕС ќе го олесни спуштањето многу полесно! Добредојдовте на ЕЛИТЕС, https://ELITES.cjdropshipping.com/

Фејсбук Коментари