fbpx
Тајланд - уште еден нов магацин на CJ
10 / 28 / 2019
POD — Додадете го вашето лого на производи и пакување
11 / 06 / 2019

Како да пребарувате или да внесувате производ по слика на CJ?

пребарување или извор на производ по слика

Дали сте вознемирени со тоа како да ги опишете предметите што точно ви се допаѓаат или сакате да ги најдете?

Дали се чувствувате фрустрирани кога не можете да пребарувате ништо, внесувајќи вообичаени клучни зборови за вашите производи, дури и слични производи?

Дали некогаш сте замислиле дека можете да пребарувате што сакате, едноставно користејќи ја неговата слика?

Зарем не би било многу погодно за вас, ако можете само да сликате некој од тие производи и да ја земете на нашата веб-страница на СП и да ја користите сликата за пребарување? Не мора да пишувате ништо. Само сликајте, тогаш можете да го добиете она што го сакате и сличните.

Пауза вести

Добрата вест е дека сите грижи погоре се решени.

на Веб-страница на СП додаде нова функција за пребарување слики, која им овозможува на нашите клиенти да пребаруваат или да изворат предмети користејќи слики наместо клучни зборови. Во минатото, нашите клиенти треба да напишат клучни зборови на нивните производи. Толку е фрустрирачки кога нашите клиенти не добиваат ништо или неточни резултати кога сакаат да пребаруваат или да изворат некои производи што планираат да ги продадат. Сега, без оглед на производите што ги наоѓате на други веб-страници или исполнувате некои среќни предмети во вашиот живот, само прикажете го на екранот, сликајте го и побарајте го на веб-страницата за СП. Нашиот систем ќе препознае што е и ќе даде сродни производи, што трае само неколку секунди.

Како да се користи пребарување на слики?

1 Одете на веб-страницата CJDropshipping, пронајдете ја малата икона на камерата, преку која можете да ја испратите сликата на вашиот производ.

2 Поставете ја сликата на вашиот производ и ќе ја добиете оној што сакате да откриете дали CJ веќе го имал овој производ. Ако овој производ не постои, слични производи ќе станат на повидок за повикување.

Како да направите извор на производ по слика?

Кога не можете да го пронајдете производот што сакате да го продадете, ве молиме извори го на СП. Откако ќе влезете во страницата за извори, поставете ја сликата на производот и ќе ви ги покаже истите или слични производи. Можете да кликнете View More за да проверите дали има прифатлив производ.

Со оваа функција за извори на слика, нашите клиенти можат да добијат голема погодност затоа што не треба да напишете непризнаени описи на производи. Вие само ја поставивте сликата и можете да ја пребарувате што значи дека можете да ги игнорирате јазичните бариери. Ако најдете производ чиј опис е на тајландски јазик или на други јазици, само однесете го на веб-страницата CJ за да го најдете без да потрошите време со користење на алатки за превод. Тоа е доста корисно.

Сега, донесете ја вашата слика, дојдете во СП за пребарување!

Фејсбук Коментари