fbpx
POD — Додадете го вашето лого на производи и пакување
11 / 06 / 2019
Како да се користи CJ снабдувачот систем?
11 / 20 / 2019

Договор за преземање на Dropshipping за eBay, Shopify, Amazon, Lazada, Shopee Dropshippers

Треба да се признае дека dropshipping е еден од најпрофитабилните и лесни начини за влегување во деловна активност. Од статистиката прикажана на Google Trends, dropshipping сè уште се одвива силно додека имаше натопи минатата година, што исто така се потпира на стандардите на секоја платформа за купување преку Интернет до одреден степен, освен саморегулирање на шпедитерите со капки.

За да се направи секој деловен бизнис легален и транспарентен, многу платформи за е-трговија како eBay, Amazon, Shopify, Lazada, Shopee и други имаат потреба од камионџии да испраќаат договори за Dropshipping или Договор за исполнување за да започнат со нивниот бизнис. Покрај тоа, некои платформи за плаќање преку Интернет или финансиски институции како Paypal и Stripe исто така бараат договор за отворање на сметка за примател.

Со оглед на тоа, како рапидно растечка платформа за пукање, СП е подготвена да вложи напори за градење на здрав и идеален пазар на пукање. Отсега, CJ ќе обезбеди договор за превоз со капки превземања за сите регистрирани и валидни корисници кои продаваат производи или ставаат нарачки од СП.

Во договорот, од корисникот ќе се бара да ги пополни вашето име, име на продавницата, адреса и други важечки полиња како што покажува сликата за да бидете сигурни дека сте сами. Исто така, треба да се забележи дека датумот на важење е денот кога ја создадовте вашата сметка за CJ.

Она што е најважно е Договорот да стапи на сила откако ќе биде ставен на официјалниот печат на СП. Треба да го контактирате вашиот агент за документ со печатот за потврдување на истиот. Секој договор ќе биде неважечки без печат или изготвен од страна на партнерот кој не е во СП.

За подобро подобрување на околината што се капнува, би сакале да направиме со сите наши сили. Исто така се надеваме дека многу испраќачи со капки работат заедно со нас.
Кликни тука за да преземете:

Фејсбук Коментари