fbpx
Нема потреба да го ревидирате списокот на производи во вашата продавница - Само користете ја одликата CJ за автоматско поврзување
11 / 26 / 2019
CJPacket —— Добро решение за вашиот бизнис со пукање во период на врв
12 / 09 / 2019

Карактеристики за масовно список се достапни сега!

Да се ​​обезбеди совршена услуга е секогаш наше извршување, но исто така и цел на сите компании за е-трговија. Еден од стандардите за добра услуга е да се направи погодност за нашите корисници. За сите пратки со капка, ќе вклучува погодност за поврзување, список, пласирање на нарачки, испорака и услуга по продажба

Долго време научивме дека многу наши корисници наоѓаат начин да наведат најголемиот дел од артиклите до нивната продавница. Нашиот тим исто така смета дека треба да се разгледа и се подготвени да одговорат на барањето. Затоа, сега можеме да изјасниме дека функцијата за список со рефус е достапна сега

Тука ќе ги разјасниме чекорите на рефус листата:

Чекор 1: Изберете го производот што сакате да го продадете од резултатите од пребарувањето или категориите и кликнете на 'Додај на чекање во ред“, тогаш ќе се појави под копчето„ Queue “.

Чекор 2: Кликнете на 'редот'да провериш и изберете производите што ги наведувате.

Чекор 3: Кликнете на 'Масовно набројувањеза да го поставите правила за цени за вашите производи. Може да ја поставите фиксната цена за сите избрани производи, или да поставите мултипликатор или метод за обележување, потоа кликнете на 'Потврди'за да ја видите вашата цена.

Чекор 4: Кликнете на 'Започнете со оглас'за да го изберете вашиот продавница, категорија и метод на испорака за овие артикли. По "Потврди", ќе го видите статус на список од овие ставки под табулаторот „На оглас“.

Чекор 5: Откако ќе заврши листата, сите артикали ќе се појават под 'Наведентабот. Овде можете да го видите името на производот, SKU, вашата цена и методот на испорака што сте го одбрале.

Мора да разјасниме дека опцијата за список на најголемиот дел е само достапен за продавницата Shopify за сега. Пред списокот, сè уште треба да потврдите дека сите задачи под „Огласување“ се завршени.

Искрено се надеваме дека новата функција ќе ви го олесни бизнисот со пукање.

Фејсбук Коментари