fbpx
Врвните држави 10 користат услуга за готовина при испорака (COD)
11 / 23 / 2019
Карактеристики за масовно список се достапни сега!
11 / 26 / 2019

Нема потреба да го ревидирате списокот на производи во вашата продавница - Само користете ја одликата CJ за автоматско поврзување

Врската со производот им овозможува на податоците да се движат од „Products“ во CJ до вашата продавница, така што вашите производи да бидат објавени со описот и другите основни информации. Најважно е дека не треба да го ревидирате списокот на производи во вашата продавница. Еден производ во вашата продавница може да се поврзе со CJ на повеќе начини.

Како да ги поврзам производите со CJ?

Постојат два начина за поврзување на производи со CJ:

  1. Автоматско поврзување
  2. Изворна врска

Автоматско поврзување (препорачано)

Чекор 1: врска-Додајте автоматско поврзувањеИзберете го чување сте овластиле

Чекор 2.1: Синхронизирате - Изберете го производот сакате да се поврзете - натпревар - Потврди - Пин - Поврзете се

PS: Ако името на производот на вашата продавница одговара на производи со CJ, кликнете на „Match“ е најбрзиот начин да ги добиете сите информации за производите од CJ. Но, понекогаш нема да успее добро. Затоа, тука ви препорачуваме да користите 'слика за пребарување' за да се поврзете. Следниве се чекорите на Автоматско поврзување. Еве одиме

Чекор 2.2: Кликни Пребарувајте IMG - Пин- Изберете го производот што го сакате во CJ и Поврзете се

Забелешка: Не заборавајте да PIN вашиот производ. Ако заборавите на тоа, системот ќе даде совет за вас и тогаш можете да продолжите до следниот чекор.

Чекор 3: Изберете ги производите на CJ и вашата продавница, можеби со иста цена или цена е пониска од вашата продавница. Поврзете се нив со кликнување на нив еден по еден. Потоа, ве молиме изберете метод на испорака потоа Потврди.

ПС: Методот за испорака тука не значи дека можете да го користите само методот за испорака што сте го одбрале овде. По поврзувањето, можете да го уредувате методот на испорака во вашата продавница.

Чекор 4: После поврзувањето, можете да отидете врска за да бидете сигурни дека производот е точно поврзан.

Ако сакате, можете да користите врска за извори поврзете го успехот наведениот производ во CJ.

Изворна врска

Откако ќе кликнете на „Додај врска извор“, можете да видите дека левиот дел е производи од извори, додека десниот дел се производите од вашата продавница. Чекорите се скоро исти како автоматското поврзување.

Чекор 1: Изберете продавница -Синхронизирате

Чекор 2: Пребарајте го производот со името на производот и во вашата продавница и со изворите на CJ. Изберете го производот CJ и истиот производ во вашата продавница што сакате да го поврзете. Пин-Поврзете се

Чекор 3: Изберете ги достапните варијанти во производите за извори, можете да го поврзете производот со неколку варијанти со производот на вашата продавница. Изберете го метод на испорака и Потврди.

Чекор 4: Проверете и проверете дали вашата врска е успешна.

Горенаведеното е за тоа како да го поврзете производот на вашата продавница со CJ's. Се надевам дека врската помеѓу производот на вашата продавница и СП ќе ви донесе поголема погодност и ќе помогне да ја развивате вашата напредна кариера. СП секогаш ќе ви обезбеди добри производи и совршени услуги.

Фејсбук Коментари