fbpx
CJPacket —— Добро решение за вашиот бизнис со пукање во период на врв
12 / 09 / 2019
Payssion— Нов популарен начин на плаќање достапен на CJ сега
12 / 17 / 2019

Служба за снимање фотографии и видеа на Интернет сега

Дали сакате да земете фенси фотографија со производи и видеа за маркетинг на производот на вашата продавница?

Бидејќи сите dropshippers знаат дека фотографијата и видеата на производите се еден од најважните делови за развој на вашата деловна активност.

Значи, тука доаѓаат добри вести!

Ажурирана функција—Видеа и снимање фотографии конечно е преку Интернет, која е посветена на услугата за снимање видеа и слики на производи што ги бараат клиентите.

Сè што треба да направите е да кликнете разговарате на видеа.cjdropshipping и кажете му на CJ фотографот за сите ваши потреби и потреби. Тоа е едно по едно консултација за побарувачката во собата за разговор, што може да ни овозможи полесно да ја разбереме содржината на барањата и да го направиме видеото или фотографирањето на вашиот производ попривлечно. Конечно, направете ги вашите производи привлечни за вашите потенцијални клиенти.

Според вашите потреби, ние ќе ви дадеме разумна цена. И ако ја прифатите понудената цена, тогаш започнува бизнисот. Цената зависи од производите што сакате да ги фотографираме. Добивките може да вклучуваат:

Цена на производот = Цена на производот + Трошок за снимање на работна сила + Оптимизирање на трошоците

Сега, ајде внимателно да ја разгледаме оваа Услуга

Доколку имате побарувачка за фотографирање, можете да се повикате на следниве чекори:

Чекор 1: Контакт СП фотограф да зборуваме за производот и цената и ќе направиме разумна понуда според производот. Тоа ни помага да ги разбереме сеопфатно вашите барања и да го забрзаме напредокот во снимањето како ваша потреба.

Чекор 2: По плаќање, ќе започнеме со пукање. На процесот на фотографирање му се потребни 3-7 работни дена. Видеото на процесот на снимање му се потребни 5-10 работни дена.

Чекор 3: Откако ќе заврши процесот на пукање, ќе добиваат фотографијата или видеото што ги испраќаме преку е-пошта или на други начини. Ако има некаков спор, можете да разговарате и со фотографот за деталите.

Видео и фотографија имаат потенцијал да ги убедат потрошувачите да го направат последниот чекор и да ги купат вашите производи. Ако не се чувствувате задоволително во врска со сликата на производот и видеата, не двоумете се да контактирате со нашиот фотограф.

Фејсбук Коментари