fbpx
Hoe dropship naar Mexico
05 / 28 / 2017
Wat is CSV Drop Shipping Orders
Wat zijn CSV-bestandsbestellingen?
06 / 07 / 2017

Welke situatie is geschikt voor dropshipping?

Tegenwoordig wordt het dropshipping-bedrijf steeds populairder. En wat voor soort situatie echt geschikt is om dropshipping te doen, is een belangrijke vraag die moet worden besproken.

Veel Amerikaanse of Australische verkopers kunnen bijvoorbeeld niet concurreren met Chinese verkopers op eBay voor goedkope, lichtgewicht artikelen. De enige manier voor Amerikaanse of Australische verkopers om consistent goed te doen op eBay, is door goederen te verkopen waar Chinese verkopers geen toegang toe hebben, of door zware items die logischer zijn om over zee te importeren. Er zijn enkele verkopers die lichtgewicht artikelen uit China importeren en lokaal op eBay verkopen. Maar dat soort verkopers zijn meestal afhankelijk van Expressverzending of zeer lage winstmarges om meer omzet te krijgen.

En als de verkopers de verzending van China naar de VS via ePacket laten vallen, dan is de verzendkosten 2.3usd voor lichtgewicht pakket. En het is ongeveer 15usd moet in rekening worden gebracht als u het ePacket gebruikt om 1kg-goederen te leveren. Dus voor de lichtgewicht producten is drop verzending vanuit China de beste oplossing.

Kortom, als u zaken wilt doen in lichtgewicht producten, is het een verstandige manier om de verzending vanuit China te laten vallen.

Bedankt voor uw tijd en aandacht.

Facebook Comments