fbpx
Populaire verkopende artikelen voor drop verzending beschikbaar in US Warehouse
04 / 22 / 2018
Cookies wissen?
04 / 30 / 2018

Redenen waarom AliExpress-voorraadniveaus FAKE zijn en hoe het uw dropshipping-bedrijf kan SCHADEN?

Je zit al een tijdje in het dropshipping-bedrijf en test verschillende producten in je e-commerce shop om de hot-selling items te vinden waarmee je kunt schalen. Eindelijk, na talloze vallen en opstaan, vond je de winnaars! Bestellingen stromen snel binnen en je hebt meer en meer bestellingen geplaatst bij de AliExpress-leverancier waar je mee werkte toen je slechts 10-bestellingen per dag had. Je wrijft in je handen en wordt enthousiast over de exponentiële groei die je bedrijf gaat ervaren! Een week verstrijkt, sommige van uw klanten nemen contact met u op over de trackingnummers die sinds vorige week de status “Label gecreëerd” of “Pre-verzending” hebben. Wat gebeurt er?

Nep AliExpress inventaris.

Je AliExpress-leverancier heeft waarschijnlijk het inventarisniveau voor het winnende product dat je verkocht op 1,000,000-pc's gepost. Maar veel van die voorraadniveaus die door AliExpress-leveranciers worden beweerd, zijn eigenlijk onnauwkeurig. Hier zijn de redenen waarom.

  1. Niet alle AliExpress leveranciers zijn groothandelaren. Soms zijn ze misschien alleen de tussenpersoon die banden heeft met de fabrieken, maar zelfs zij zelf weten niet duidelijk wat de voorraadniveaus zijn voor de producten die ze op AliExpress verkopen.
  2. Veel voorraden die ze op hun AliExpress claimden, zijn nog steeds in bewerking en zijn geen echte eindproducten. Dit is een manier voor fabrikanten om overmatige voorraad te vermijden. De AliExpress-leveranciers zullen daar echter nog steeds rekening mee houden bij het boeken van hun voorraadniveau, omdat ze denken dat de doorlooptijd om van de onderhanden werkvoorraden in afgewerkte goederen te veranderen vrij snel zal zijn. Dit kan het geval zijn voor 10-, 100- of zelfs 1000-producten; maar niet als u een bestelling hebt geplaatst voor 10,000- of 100,000-producten.
  3. De nep-inventaris helpt bij het rangschikken - Hoe meer voorraad je beweert te hebben op AliExpress, hoe meer voorraad, hoe hoger ze rangschikken ten opzichte van andere AliExpress-verkopers die hetzelfde product verkopen. AliExpress heeft geen enkele manier om een ​​nauwkeurige inventarislijst bij AliExpress-winkels af te dwingen, dus er zijn geen consequenties voor de AliExpress-verkopers om hun inventarisnummers te overdrijven.
  4. Zelfs voorraadniveau in de VS kan soms nep zijn - aliexpress-leveranciers en beweren dat ze een bepaalde hoeveelheid voorraadniveau in hun VS-magazijn hebben als ze niet eens een Amerikaans magazijn hebben, om te beginnen! Dit kan gebeuren wanneer ze snellere verzendmethoden gebruiken om het product bij uw klanten te bezorgen. Je kunt het gemakkelijk herkennen aan het verzendetiket op de verpakking.

Deze onnauwkeurige voorraadniveaus kunnen uw bedrijf schaden wanneer u bezig bent met schaalvergroting en een enorme groei in uw dropshipping-omzet ervaart. Wanneer de productie van het aanbod de vraag niet kan bijhouden, zullen uw klanten dat via sociale media weerspiegelen en kan het elk e-commercebedrijf echt afbrokkelen zodra uw winkel de verkoop heeft verzameld.

Uw klanten verwachtten allemaal dat ze de artikelen binnen drie weken zouden ontvangen (wat al erg geduldig van ze is, aangezien de meeste van hen verwend zijn door de 1-3-leveringsdagen van Amazon). Nadat ze het trackingnummer hebben ontvangen, is er echter een week verstreken en staat er nog steeds op het label "pre-verzending" of "label gemaakt". U ontvangt een toevloed van klachten, vervolgens tal van terugbetalingsverzoeken en uiteindelijk niet te stoppen negatieve feedback die uw bedrijf echt kan schaden.

Het is niet dat je iets verkeerds hebt gedaan aan je kant, het is dat je AliExpress leveranciers je nooit hebben geïnformeerd over de onvoldoende voorraad nadat ze je bestellingen hebben ontvangen!

We hoeven waarschijnlijk niet het belang van een nauwkeurig voorraadniveau voor uw dropshipping-bedrijf te benadrukken. Een betrouwbare en gestage stroom van benodigdheden is de kern voor elk dropshippingbedrijf om een ​​gezonde groei te hebben.

CJ Dropshipping heeft een platform dat al het voorraadniveau bijhoudt voor producten die we in onze magazijnen in zowel China als de Verenigde Staten hebben. Wanneer we uw bestellingen hebben ontvangen, zullen we u onmiddellijk informeren als de fabrieken waarmee we werken onvoldoende voorraad hebben om de bestellingen uit te voeren en u niet in het ongewisse te laten. We zijn een enorme klant met lokale fabrieken en ze zullen ons serieus nemen wanneer we om een ​​nauwkeurig voorraadniveau vragen voor een bepaald product. Onze klanten zijn met ons meegegroeid, voornamelijk omdat we hen een gestage voorraad voorraad voor al hun producten konden leveren.

Als u op zoek bent naar een alternatief voor AliExpress-leveranciers, verwelkomen wij u om ons platform te verkennen en het verschil zelf te ervaren.

Registreer u vandaag op https://app.cjdropshipping.com en neem gerust contact met ons op via support@cjdropshipping.com

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
U verkoopt - wij verzenden bron en verzenden voor u!