fbpx
Fulfillment by Amazon (FBA) gebruiken met de CJ Dropshipping-app
12 / 14 / 2018
TOP 10 Print on Demand-bedrijven wereldwijd
12 / 18 / 2018

Hoe gebruik je de Print on Demand-functie van CJ om je dropshippingbedrijf te laten groeien - Design by Merchants

Goedendag iedereen! Na maanden van hard werken, zijn we blij om u te informeren dat onze POD (Print on Demand) -functie nu beschikbaar is! Met dit soort functies kunnen u en uw klanten speciale ontwerpen aan onze producten toevoegen in het gebied 'Afdrukken op aanvraag'.

Er zijn echter enkele kleine verschillen tussen ontwerp door handelaren en door kopers. Daarom zal het hele kenmerk worden geïntroduceerd in twee afzonderlijke artikelen. En deze richt zich op hoe verkopers hun ontwerpen op een specifiek product plaatsen.

Zoek en kies een product waarin u geïnteresseerd bent in onze Print on Demand-marktplaats en klik op. En ga dan verder naar 'Start Design' op de productdetailpagina.

U kunt uw foto uploaden en aanpassen op dezelfde pagina. Voeg tekst toe aan het product op de ontwerppagina voor en achter. Houd er rekening mee dat de grootte van de ontwerpfoto niet kleiner kan zijn dan 1000 1000 *. Nadat ze allemaal zijn ingesteld, klikt u gewoon op 'Opslaan'. Je kunt de effecten van de foto zien door de kleur van het item te veranderen (sommige items hebben niet allemaal deze fictie).

Bij de productinformatie kunt u de productnaam wijzigen, de variantkleuren en verzendwijze voor uw unieke product selecteren. Klik vervolgens op 'Opslaan' om ons uw ontwerp toe te sturen. Het kan een paar seconden duren om te voltooien vanwege de grootte van uw foto.

Daarna kunt u uw eigen ontwerp controleren in de lijst 'Mijn CJ'> 'Afdrukken op aanvraag'> 'Ontwerp mijzelf'. En door op de afbeelding of naam van het product te klikken, kunt u alle details op de volgende pagina bekijken.

Zoals u in deze screenshot kunt zien, is het product dat u zelf hebt ontworpen exclusief voor u. Zelfs de SKU wordt alleen voor u gegenereerd. Andere klanten krijgen er geen toegang toe vanaf ons platform.

Voordat u de ontworpen producten in uw winkel opslaat, gaat u naar de autorisatiepagina om te controleren of de POD-functie is ingeschakeld. Als u de 'POD-functie toevoegen'knop, betekent dit dat deze functie nog niet is ingeschakeld. U moet dus op de knop klikken. Autoriseer uw winkel opnieuw.

U kunt de knopstijl in uw winkel instellen door op de POD-instelling op de autorisatiepagina te klikken.

Nu kunt u ze gewoon toevoegen door op 'Lijst' te klikken en enkele spaties op de productpagina of in de vorige lijst 'Zelf ontwerpen' in te vullen.

Ten slotte kan uw klant dit product in uw winkel zien, net als ons voorbeeldproduct hieronder.

Nou, ik ben echt een slechte ontwerper ... Ieder van jullie kan het beter doen dan ik. Dus wil je deze print-on-demand-functie van CJ Dropshipping eens proberen?

Facebook Comments