fbpx
Top 10 Hot-selling sieraden op maat voor Drop Shipping in 2018
12 / 18 / 2018
Hoe verbindt u uw eBay-winkel met de CJ Dropshipping-app?
12 / 20 / 2018

Hoe CJ's functie Print on Demand te gebruiken om uw dropshippingbedrijf te laten groeien - ontworpen door kopers

We hebben geïntroduceerd hoe verkopers producten van onze marktplaats ontwerpen in het vorige artikel. Maar wat als de klanten een beetje willen ontwerpen? Laten we nu het tweede deel van onze print-on-demand (POD) -functie verkennen - ontworpen door kopers.

Om te beginnen moet u controleren of u de POD-functie in uw winkel hebt ingeschakeld. Ga naar de autorisatiepagina in 'Mijn CJ' en als je de knop 'POD-functie toevoegen' nog steeds naast je winkel ziet, klik je erop om in te schakelen.

Eigenlijk zijn de meeste delen van de procedures vergelijkbaar met die van het ontwerp van verkopers. De producten voor afdrukken op aanvraag bevinden zich op dezelfde plaats - het gedeelte 'Afdrukken op aanvraag' op onze website. Omdat de producten echter door kopers worden ontworpen, kunt u alle producten gewoon zoals gewoonlijk direct in uw winkels vermelden.

Op de lijstpagina moet u uw winkel, productcategorie, verzendmethode en land van bestemming kiezen. En stel ook de productprijs in. Daarna kunt u doorgaan naar 'Nu weergeven'. (PS-ontwerp door kopers van POD-functies wordt alleen ondersteund met Shopify-winkels. Meer winkelsoorten zullen in de nabije toekomst worden toegevoegd. Uw geduld wordt op prijs gesteld.)

Wanneer het product wordt vermeld, kunt u het zien in uw lijst 'Mijn CJ'> 'Afdrukken op aanvraag'> 'Ontwerp van kopers'.

En hieronder is een voorbeeldpagina die uw klanten te zien krijgen over de gepersonaliseerde producten.

Zodra uw klanten bestellingen plaatsen en deze bestellingen worden geïmporteerd in CJ, kunt u dit controleren in 'DropShipping Center'. Het is hetzelfde als bestellingen voor normale producten.

Ik hoop dat je deze functie leuk vindt. En wees alsjeblieft vrij om ons je mening te geven over reacties hieronder.

Facebook Comments