fbpx

Verzendmethode per speciale lijn voor Drop Shipping ePacket Alternative

Hoe CJ's inventarisniveaus te synchroniseren met uw Shopify-winkel
02 / 23 / 2019
CJ Affiliate Program - Nieuwe interface voor Dropshipping-leveranciers
03 / 05 / 2019

Verzendmethode per speciale lijn voor Drop Shipping ePacket Alternative

Het is vrij gebruikelijk dat u het moeilijk zult vinden om de juiste verzendmethode voor dropship uit China te kiezen. In deze passage introduceer ik epacket, dat veel wordt gebruikt en andere alternatieve speciale lijnen, die alternatieve methoden zijn.

Een veelgebruikte manier die door de meeste dropshippers wordt gekozen, is epacket (China EMS).

Wanneer China EMS een verzendorder van uw leverancier ontvangt, sturen ze personeel naar uw leverancier en ontvangen uw pakket dezelfde dag nog. Op de tweede dag gaat uw pakket naar het internationale verzendcentrum van China EMS en wordt de veiligheidscontrole uitgevoerd. Op de derde dag worden uw pakketten aangepast en aan boord. Gewoonlijk ontvangen uw klanten hun pakketten binnen 7-10 dagen, terwijl het hele proces ongeveer 15-20 dagen duurt nadat u uw bestelling plaatst, wat een beetje lang lijkt. Het voordeel van epacket is dat u volumineuze lading kunt verzenden (die producten die een beetje wegen maar veel ruimte in beslag nemen) en dat u veel landen van bestemming heeft om uit te kiezen.

In sommige gevallen kunt u echter geen epacket kiezen, bijvoorbeeld als het pakket meer dan 2 kg is, is epacket niet beschikbaar. In dit geval moet u speciale lijnen kiezen. Een speciale lijn betekent dat deze verzendmethode alleen naar EEN land gaat, zoals USPS. Aangezien een speciale lijn alleen naar ÉÉN land gaat, zal de verwerkingstijd veel korter zijn. Gewoonlijk duurt de verwerkingstijd ongeveer 12 dagen of minder. Het probleem is dat een speciale lijn geen grote vracht voor u kan verzenden (terwijl epacket dit voor u kan doen).

Kortom, epacket kan u helpen om naar veel landen te verzenden, maar kost meer tijd en er is een gewichtslimiet (2kg). Een speciale lijn gaat alleen naar ÉÉN land en kan geen grote vracht voor u verzenden, maar kost minder tijd.

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
U verkoopt - wij verzenden bron en verzenden voor u!