fbpx
Verzendmethode per speciale lijn voor Drop Shipping ePacket Alternative
03 / 04 / 2019
Het verschil tussen CJ Shipping en Shopify Shipping
03 / 07 / 2019

CJ Affiliate Program - Nieuwe interface voor Dropshipping-leveranciers

Is er iemand geïnteresseerd om drop-drop leverancier te zijn maar geen aanwijzingen te hebben over alle betrokken zaken waarmee u te maken hebt, zoals de levering van goederen, opslag en verzending, enz.? Als u degene bent die in de bovenstaande situatie verkeert, moet u zeker ons partnerprogramma bekijken!

Gewoon een affiliate-account aanmaken en de interface-details instellen, dan sta je op het punt om een ​​persoonlijke website te hebben op basis van app.cjdropshipping.com en zo gemakkelijk een andere CJ Dropshipping te worden zonder enige kosten. Het enige verschil is dat u vrij bent van elk lastig product en elke bestelling omdat al uw ontvangen bestellingen naar ons worden verzonden en door ons worden uitgevoerd. Bovendien zullen eventuele geschillen door ons ook worden behandeld. Dat wil zeggen, het enige waar u voor moet zorgen, is marketing om de bestellingen van klanten te krijgen. Klinkt goed toch?

Maar hoe kan een aangeslotene winst maken als alle bestellingen naar ons worden verzonden? Dus laat me de twee verschillende manieren introduceren om winst te maken. (Meer details kunnen worden bekeken op https://affiliate.cjdropshipping.com/)

1) Een vaste 2% winst, tenminste als u dezelfde productprijs instelt als de onze.

Een eenvoudig voorbeeld hier. Als een Bluetooth-oortelefoon elk $ 50 kost in ons systeem, en u verkoopt deze ook voor $ 50, dan krijgt u $ 0.5 per product.

2) Al het prijsverschil als uw productprijs hoger is dan de onze.

Nog steeds een voorbeeld voor jou. Als een Bluetooth-oortelefoon elk $ 50 kost in ons systeem, maar u verhoogt de prijs tot $ 55 elk, dan verdient u $ 5 per product.

We hebben echter enkele zakelijke vereisten voor dit programma vastgesteld. Alleen wanneer de filialen ten minste tien klanten bereiken, kunnen ze worden beloond met winst voor een heel jaar, ongeacht het orderbedrag. Ook wordt het geld in het begin aan ons uitbetaald. En uw winst op de voltooide bestellingen wordt maandelijks volledig aan u verrekend.

Wilt u nu zien hoe u dit magische bedrijf met ons kunt opzetten?

1. Registreer een account bij CJ AFFILIATE

2. Log in op uw account en wijzig uw website-instellingen in 'Interface'

3. Stel uw winstpercentage in op 'Prijs'

4. Bouw uw gepersonaliseerde website in 'Thema'

(Tips: bekijk een voorbeeld door uw muis over het vraagteken naast de gids te plaatsen)

5. Verander uw domeinnaam in 'Domians' (het zou enige tijd duren om te worden beoordeeld en geactiveerd)


6. Kies de categorieën producten die u wilt verkopen en sla de wijziging op

Slechts enkele eenvoudige stappen, dan kunt u grote winsten maken met een kleine investering!

Facebook Comments