fbpx

Hoe CJ Drop Shipping en AliExpress Beter tegelijkertijd gebruiken?

Het verschil tussen CJ Shipping en Shopify Shipping
03 / 07 / 2019
We maken Drop Shipping veel eenvoudiger als Drop Shipping-leverancier
03 / 12 / 2019

Hoe CJ Drop Shipping en AliExpress Beter tegelijkertijd gebruiken?

Het valt niet te ontkennen dat AliExpress de beste keuze is voor beginners om te beginnen met dropshipping. Er zijn veel verschillende soorten producten en leveranciers in AliExpress. In tegenstelling tot CJ Drop Shipping hebben de meeste winkels van koppels of broers in AliExpress niet veel voorraden. De meeste fabrieken in China verkopen alleen aan inheemse mensen, dus meestal verkopen ze niet in AliExpress.

Hier zijn 4-tips voor u om CJ Dropshipping en AliExpress beter te gebruiken.

1.Als u alleen maar uw winnende product probeert te vinden, raad ik AliExpress aan, omdat ze een breder scala aan producten hebben om uit te kiezen en meestal voorraad hebben (maar de voorraad is meestal laag), en ze kunnen uw pakketten verzenden zodra u een bestelling plaatst

2.CJ heeft veel klanten en sommigen willen alle producten van ons laten vallen. We waarderen het dat je ons vertrouwt, maar dit is niet de beste manier om dropshipping te doen. Net als wat ik eerder zeimoet je uitzoeken wat je doel is.

Uit onze ervaring verkopen de meeste CJ-klanten slechts enkele winnende producten in hun winkels. Neem bijvoorbeeld drones. Je hebt misschien duizenden bestellingen per dag, maar de meeste van je bestellingen zijn altijd van dezelfde verschillende drones. Dus is deze regel van toepassing op andere producten zoals schoenen? Als je alles verkoopt, lukt het nauwelijks.

3. Ik zal je uitleggen waarom je niet kunt slagen als je veel verschillende soorten producten verkoopt.

  • een. Te veel categorieën betekent dat u niet veel tijd kunt besteden aan het verbeteren van de productkwaliteit en de supply chain.
  • b. Te veel categorieën betekent dat u een lange tijd zult moeten besteden aan het verwerken van bestellingen en we kunnen niet garanderen dat we alles wat u verkoopt op voorraad hebben.
  • c. Te veel categorieën betekent dat uw leveranciers niet voor u kunnen stockeren vanwege beperkte winst. En zonder voorraad zou de verwerkingstijd van uw bestelling erg lang zijn. Maar natuurlijk bent u van harte welkom om de inventaris in CJ-magazijn te kopen en we zijn blij om gratis magazijn te bieden.
  • d. Te veel categorieën betekent dat u uw advertenties niet goed kunt weergeven. Je Facebook-pixel is misschien niet slim genoeg als je veel verschillende soorten advertenties hebt.

4. Focus leidt tot succes. U kunt uw winnende product vinden via AliExpress. Nadat u het heeft ontdekt, kunt u CJ-leveranciers vragen om voor u op te slaan en meer tijd te besteden aan het verbeteren van de productkwaliteit en de supply chain. In de tussentijd kan CJ u helpen uw productkosten te verlagen omdat u voortdurend behoefte heeft aan hetzelfde product. Bovendien kunnen wij u helpen bij het bouwen van uw eigen merk.

Facebook Comments