fbpx

Hoe zien dropshipping verzendetiketten eruit?

Leveringsgarantie - Gemiddelde van 7-daagse verzending voor scherpe voorwerpen zoals messen naar de VS.
04 / 10 / 2019
CJ ondertekent strategische samenwerkingsovereenkomst met DHL in april 2019
04 / 15 / 2019

Hoe zien dropshipping verzendetiketten eruit?

Momenteel gebruikt Cj meerdere verzendmethoden en ik zal ze vandaag introduceren.

1 Epacket.

Beschikbare landen: Duitsland, Noorwegen, België, Finland, Hong Kong, Portugal, Japan, Denemarken, Luxemburg, Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Oekraïne, Hongarije, Saoedi-Arabië, Brazilië, Zweden, Singapore, Verenigd Kindom, Ierland, Canada, Verenigde Staten, Israël, Zwitserland, Korea, Griekenland, Italië, Mexico, Maleisië, Spanje, Kazachstan, Oostenrijk, Australië, Thailand, Vietnam, Polen, Nederland, Turkije.

Levertijd: 7-60 dagen

Productkenmerk: gewoon / batterij bevat

Verzendlabel monster

2.B-Post

Beschikbare landen:
Duitsland, Noorwegen, België, Finland, Hong Kong, Portugal, Japan, Denemarken, Luxemburg, Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Oekraïne, Hongarije, Saoedi-Arabië, Brazilië, Zweden, Singapore, Verenigd Kindom, Ierland, Canada, Verenigde Staten, Israël, Zwitserland , Korea, Griekenland, Italië, Mexico, Maleisië, Spanje, Kazachstan, Oostenrijk, Australië, Thailand, Vietnam, Polen, Nederland, Turkije en andere landen, in totaal 80-landen. Kijk voor meer informatie op
https://app.cjdropshipping.com/myCJ.html#/myCJShippingCalculation

Levertijd: 10-45 dagen

Productkenmerk: gewoon / batterij bevat

Verzendlabel monster

3. Brazilië speciale lijn

Beschikbare landen: Brazilië

Levertijd: 10-20 dagen

Productkenmerk: gewoon

Verzendlabel monster

4. America Special Line (USPS)

Beschikbare landen: Verenigde Staten

Levertijd: 10-25days

Productkenmerk: gewoon

Verzendlabel monster


5. Yanwen

Beschikbare landen:
Duitsland, Noorwegen, België, Finland, Hong Kong, Portugal, Japan, Denemarken, Luxemburg, Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Oekraïne, Hongarije, Saoedi-Arabië, Brazilië, Zweden, Singapore, Verenigd Kindom, Ierland, Canada, Verenigde Staten, Israël, Zwitserland , Korea, Griekenland, Italië, Mexico, Maleisië en andere landen, in totaal 216-landen. Kijk voor meer informatie op
https://app.cjdropshipping.com/myCJ.html#/myCJShippingCalculation

Levertijd: 10-60 dagen

Productkenmerk: gewoon

Verzendlabel monster

6.DHL

Beschikbare landen:
Duitsland, Noorwegen, België, Finland, Hong Kong, Portugal, Japan, Denemarken, Luxemburg, Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Oekraïne, Hongarije, Saoedi-Arabië, Brazilië, Zweden, Singapore, Verenigd Kindom, Ierland, Canada, Verenigde Staten, Israël, Zwitserland , Korea, Griekenland, Italië, Mexico, Maleisië en andere landen, in totaal 237-landen. Kijk voor meer informatie op
https://app.cjdropshipping.com/myCJ.html#/myCJShippingCalculation

Levertijd: 3-7 dagen

Productkenmerk: gewoon / batterij bevat

Verzendlabel monster

Facebook Comments