fbpx
Groeiend CJ-pakket - Beste en betrouwbare verzendoptie tussen China en de VS.
04 / 15 / 2019
Hoe privé-inventaris te gebruiken bij CJ Dropshipping?
04 / 28 / 2019

Aan de slag - Overzicht van CJDropshipping.com

CJ Dropshipping is een uitgebreide website die elke dropshipper helpt van start tot succes. Product sourcing, warehousing, orderverwerking en verzending, letterlijk alles wat daarbij komt kijken. Sta ons toe u te laten zien hoe al deze werken op onze website> app.cjdropshipping.com

Om alles duidelijker te maken, maken we een eenvoudig stroomdiagram waarin de algemene stappen worden beschreven. Hier is het.

1. Product sourcing

De allereerste vraag die u heeft, gaat over uw product. U kunt eenvoudig zoeken op productnaam om te zien of uw product bestaat bij CJ. Zo nee, alsjeblieft stuur ons een sourcingverzoek.

Voor startende gebruikers is sourcing op 'Individual Product' geschikter, omdat 'Store Existed Product' is voor gebruikers met geautoriseerde winkels. (Details over onze sourcing-service kunnen zijn hier bekeken.)

Wanneer u over de productdetails beschikt en tevreden bent met ons aanbod, is het volgende een bestelling. Er zijn echter twee verschillende methoden voor het verwerken van bestellingen, afhankelijk van of u geautoriseerde winkels heeft aan CJ. Als u geïnteresseerd bent in onze automatische orderverwerking, dan is het noodzakelijk dat u 'Winkelautorisatie' en 'Productvermelding / verbinding' leert. Zo niet, dan kunt u gewoon doorgaan naar deel 5 'Order uploaden via Excel / CSV-bestand'.

2. Winkelautorisatie

Er zijn acht soorten winkels beschikbaar die in CJ kunnen worden geïntegreerd. Zij zijn Shopify, eBay, Shipstation, WooCommerce, Amazone, Wix, Lazada, shopee winkels. Voor elk winkeltype hebben we de algemene en gedetailleerde autorisatiestappen op dezelfde pagina beschikbaar gesteld.

3. Productvermelding / Verbinding

Om de producten van uw winkelbestellingen te identificeren, moeten we een verbinding maken voor uw producten en deze bij CJ. Als het product niet in uw winkel bestaat, is onze vermeldingsfunctie een grote hulp. Klik eenvoudig op de knop 'Lijst' op de CJ-productpagina en stel enkele details in. Het product wordt aan uw winkel toegevoegd en er wordt een automatische verbinding tot stand gebracht.

Als het product zich al in uw winkel bevindt, is een productverbinding vereist. (Zie hiervoor Deze video voor gedetailleerde begeleiding.)

4. Automatische orderimport

Wanneer u klaar bent met winkelautorisatie en productverbinding, worden bestellingen voor deze producten uit uw winkel automatisch naar uw CJ-account getrokken. Selecteer de bestellingen die u wilt dat we behandelen en voeg ze toe aan winkelwagen. Bevestig uw geselecteerde bestellingen en voer een betaling uit, dan regelen wij alles achteraf.

5. Bestelling uploaden via Excel / CSV-bestand

Voor gebruikers zonder geautoriseerde winkels is de enige manier om ons uw bestellingen te sturen, het uploaden van een spreadsheet. In dit geval moet u de producten toevoegen aan de SKU-lijst, wat ook kan worden bereikt op de productpagina.

Kies vervolgens hier 'Excel-bestellingen importeren' en download de sjabloon om uw bestelgegevens in te vullen. Wanneer uw bestellingen zijn geüpload, moet u ze aan het winkelwagentje toevoegen en ervoor betalen.

We zullen ze onmiddellijk na ontvangst verwerken. Volgnummers en service na verkoop zijn beschikbaar voor elke bestelling.

Ik hoop dat je onze service leuk vindt!

Facebook Comments