fbpx
Top 10 dropshipping leveranciers in de VS.
04 / 29 / 2019
CJDropshipping verbinden met uw Amazon-verkopersaccount
05 / 13 / 2019

Hoe uw e-mailadres na registratie te verifiëren

Om veiligheidsredenen moet uw e-mailadres na registratie worden geverifieerd.

Na het invullen van het registratieformulier krijg je een popupvenster van 'Registratie succes.

Wij zullen ook u een verificatie-e-mail sturen in je inbox zoals hieronder. Uw e-mail wordt automatisch na u geverifieerd klik op "E-mail activeren"Knop. U ontvangt dan de melding "Verificatie geslaagd".

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-9-1024x486.png

Als u uw e-mailadres na registratie niet heeft geverifieerd, is dat zo een andere manier om uw e-mail te verifiëren. U wordt doorverwezen naar de startpagina om in te loggen op uw account. Door op de weergegeven zin te klikken, sturen we je een e-mail met een 6-cijferige verificatiecode. Uw e-mailadres kan worden geverifieerd nadat u de code heeft ingevuld.

Nadat de verificatie is geslaagd, krijg je een pagina als deze. Klik op 'Bevestigen' om de startpagina om te leiden.

Wanneer je verander uw e-mail en indienen, moet je verifieer je e-mailadres opnieuw als de stappen hierboven.

Als je je e-mail nog niet hebt geverifieerd, verschijnt er een pop-up herinneren u eraan om uw e-mailadres te verifiëren wanneer je klikt op 'Mijn cj.

Als u het niet kon verifiëren, alstublieft controleer uw spambox eerste! Als u het nog steeds niet heeft ontvangen, alstublieft stuur een e-mail naar support@cjdropshipping.com or ANDY@CJDROPSHIPPING.COM met e-mailtitel: VERIFIEER MIJN E-MAIL met inhoud: Mijn GEBRUIKERSNAAM IS ####. (vervang #### door uw gebruikersnaam) We zullen het binnen 1 werkdag beoordelen.

Facebook Comments