fbpx
10 Best verkopende zomerproducten in 2019
05 / 29 / 2019
Top 8 Beste T-shirt Dropshipping leveranciers voor uw T-shirt bedrijf
05 / 30 / 2019

Maak een pakket-trackingpagina met de Come Orders-app voor Shopify

Wat is de beste website voor het volgen van pakketten? Is er een app die de verzendinformatie van alle vervoerders kan volgen? Natuurlijk met Kom bestellingen, volgen zal een stuk eenvoudiger zijn.

Momenteel gebruiken de meeste Shopify-gebruikers 17track.net of AfterShip om pakketvolgservices te bieden aan de consumenten, omdat deze twee de meest inclusieve sites in hun vakgebied zijn. We hebben echter Kom bestellingen als een alternatief nu. Deze nieuwe site is niet alleen zo krachtig als de bovengenoemde, maar is ook geïntegreerd met CJPacket.

Door onze samenwerking kunnen verkopers zoals u alles met betrekking tot dropshipping voor de kopers volledig verbergen. Bovendien kunnen klanten hun bestellingen gemakkelijk volgen op uw winkelpagina wanneer ze hun bestelinformatie bekijken en op het trackingnummer klikken. Wil je het nu proberen? Volg gewoon de onderstaande stappen!

1. Installeer de app vanaf de website

Bezoek ComeOrders.com en registreer daar een account. Vervolgens kun je navigeren om je Shopify-winkel te autoriseren via het vervolgkeuzemenu naast je gebruikersnaam.

Hierna wordt een trackingpagina met de naam 'Come Orders' aangemaakt in uw Shopify-beheerder.

Klanten kunnen het echter niet direct vanuit uw online winkel bezoeken of gebruiken totdat u er een 'ingang' voor instelt. Nou, hier is de volgende stap!

2. Items toevoegen in hoofd- / voettekstmenu

Zoek in uw Shopify-beheerder 'Online Store'> 'Navigatie' en klik vervolgens op 'Hoofdmenu' of 'Voettekstmenu' om een ​​ondergeschikt item toe te voegen. Om de trackingfunctie beter zichtbaar te maken, raden we u aan het te gebruiken hoofdmenu te kiezen.

Klik op de volgende pagina op 'Menu-item toevoegen' en geef een naam op voor de trackingpagina in Naam veld en kies Kom bestellingen van Pages in Link veld. Bevestig vervolgens om het toe te voegen en sla deze wijzigingen op voor uw online winkel.

3. Controleer vanaf uw Storefront

Wanneer het item aan uw navigatiebalk is toegevoegd, kunt u het in uw online winkel bekijken en een beetje testen.

Installeer, maak en geniet van het gemak!

Facebook Comments