fbpx
Vijf populaire verkopende campingproducten in de zomer en opmerkingen voor selectie
07 / 04 / 2019
Top 8 Beste websites voor realtime gegevensanalyse
07 / 05 / 2019

Waarom werkt het trackingnummer niet? Volgnummers synchroniseren vóór of na verzending

Iemand kan in de war raken waarom een ​​trackingnummer niet werkt. Het artikel zal de vraag beantwoorden.

Er zijn twee manieren om het volgnummer van de bestelling te synchroniseren, synchroniseren vóór verzending en synchroniseren na verzending. Je kunt de pagina DropShipping Orders => DropShipping Center => In afwachting van betaling openen. Je ziet rechts de twee keuzes voor het synchroniseren van het volgnummer van de bestelling, dat in een rood vak in de onderstaande afbeelding is geschilderd. Het artikel zal ze in detail introduceren.

1.Synchroniseren vóór verzending

Als u Synchroniseren vóór verzending kiest, wordt het trackingnummer in uw winkels gesynchroniseerd voordat bestellingen worden verzonden.

Voors: Het zal in je Shopify-winkel verschijnen dat de bestelling snel is uitgevoerd en kan door je klanten worden beschouwd als dat je de bestelling snel uitvoert. Als uw bestelling al langere tijd is geplaatst en een prioriteit nodig heeft om het trackingnummer op te geven, kunt u ervoor kiezen om te synchroniseren vóór verzending.

nadelen: Wij zullen uw bestelling verwerken op dezelfde dag nadat u betaalt. Als we voorraad hebben in ons magazijn, kunnen we uw pakket dezelfde dag nog voor u verzenden. Voor sommige producten heeft ons magazijn echter niet voldoende voorraad, dus moeten we het in de fabriek kopen. Het kan 2-4 dagen duren voordat wij de goederen hebben ontvangen. En als uw product een populair product is, hebben veel fabrieken mogelijk geen inventaris. Op dit moment moet u mogelijk enkele dagen of langer wachten. U kunt contact opnemen met uw agent voor de specifieke tijd. Aangezien het trackingnummer echter is gesynchroniseerd met uw winkel, kan uw klant de e-mail ontvangen met het trackingnummer dat is verzonden door Shopify store, maar het trackingnummer heeft op dit moment geen trackinginformatie, wat veel problemen zal veroorzaken.

Advies: Als u voldoende privévoorraad in ons magazijn koopt of als u prioriteit wilt geven aan het synchrone volgnummer, kunt u ervoor kiezen om te synchroniseren vóór verzending.

2.Sync na verzending

Als u Synchroniseren na verzending kiest, wordt het trackingnummer na verzending van uw bestellingen in uw winkels gesynchroniseerd.

Voors: Het kan het probleem voorkomen dat er lange tijd geen trackinginformatie is nadat het trackingnummer is verstrekt, wat vragen en klachten van uw klanten kan veroorzaken. We genereren het trackingnummer, maar het trackingnummer wordt pas met uw winkel gesynchroniseerd als we het echte pakket hebben verzonden. Wanneer dan het trackingnummer wordt gesynchroniseerd, activeert CJ de e-mailverzendfunctie van Shopify om u eraan te herinneren dat uw klantenpakket is verzonden. U kunt de e-mailinhoud instellen in uw Shopify-winkel, en we voegen alleen ons trackingnummer toe aan de standaardinhoud van Shopify.

U kunt hier uw e-mailinhoud instellen.

nadelen: Aangezien er geen volgnummer is dat kan worden gesynchroniseerd met uw winkel totdat de goederen zijn verzonden, kan uw winkelbestelling de status Onbevredigend hebben, waardoor het moeilijk is om te beoordelen of de bestelling is uitbetaald, wat leidt tot herhaalde verwerking van de bestelling. En soms is een klein aantal bestellingen na levering moeilijk te synchroniseren. Tegelijkertijd zal een langdurige weergave van niet-uitgevoerde bestellingen het risico op annulering en terugbetaling van klanten vergroten.

Advies: Om klachten van klanten te verminderen, kunt u na elke betaling kiezen om het trackingnummer te synchroniseren op welk tijdstip volgens uw bestelling. Ondertussen kunt u de inhoud van de e-mail bewerken en e-mails verzenden naar uw klanten. De trackinginformatie kan bijvoorbeeld worden vertraagd omdat het logistieke bedrijf tijd nodig heeft om de bestelling te verwerken. Wees alstublieft geduldig.

Vind winnende producten om op te verkopen app.cjdropshipping

Facebook Comments