fbpx

Chinabrands Echte beoordelingen, daarom stappen steeds meer mensen over van Chinabrands naar CJDropshipping

CJ gaat integreren met Lazada voor dropshippers
07 / 15 / 2019
Top 12 populaire e-commerce-evenementen in het eerste halfjaar van 2019
07 / 16 / 2019

Chinabrands Echte beoordelingen, daarom stappen steeds meer mensen over van Chinabrands naar CJDropshipping

Dropshipping is een retail-fulfilmentmethode waarbij de retailer goederen niet op voorraad houdt, maar in plaats daarvan de bestellingen en verzendgegevens van eindklanten rechtstreeks overbrengt naar de leverancier, die de goederen vervolgens rechtstreeks naar de eindklant verzendt. De leveranciers maken hun winst op het verschil tussen de leverancier en de verkoopprijs die de leverancier aan de verkoper betaalt.

Met de opkomst van e-commerce stijgt dropshipping in reactie op de juiste tijd en voorwaarden. Chinabrands is een van het dropshipping-platform, dat tienduizenden populaire productlijnen, dagelijkse on-line nieuwe producten en best verkochte producten levert. Het is afgestemd op de behoeften van consumenten en op de grote marktvraag.

De nieuwkomers overtreffen de vormers. Hoewel het een wereldwijd drop-shipping platform is dat eerder is opgericht dan CJDropshipping, klagen er een groot aantal klanten over de vreselijke ervaring van Chinabrands en een toenemend aantal mensen dat van Chinabrands naar CJDropshipping verhuist, wat te zien is aan enkele echte beoordelingen op de Trustpilot .

Onvoldoende productvoorraad

Product is ongetwijfeld het belangrijkste in het proces van dropshipping, zowel qua kwaliteit als qua levering. De meeste klachten die Chinabrands heeft ontvangen, zijn echter gerelateerd aan producten. Soms plaatsen ze verkeerde beschrijvingen op de website, waardoor dropshippers verward raken in hun keuze en klantverlies en geldverlies veroorzaken, waarvoor ze nooit verdragen. Bovendien hebben ze, ondanks de verscheidenheid aan producten op hun website, weinig voorraad, zelfs voor sommige bestsellers. Ze kunnen gewoon niet voldoen aan de vraag naar dropshippers.

Problemen met trage levering

Over leveringsproblemen gesproken, klachten van klanten zijn niet zeldzaam. Het geval van een geleverd product dat niet helemaal overeenkomt met dat waar de vraag naar is, is niet zeldzaam. Na een lange tijd van wachten, wat wordt gepresenteerd voor de klanten zijn alleen fout items verzonden of zelfs geen items geleverd. Veel vreselijke problemen komen vaak voor wanneer dropshippers bij Chinabrands bestellen. Ze geven nooit de waarde op het vrachtbriefdocument correct aan, wat heeft geleid tot vertragingen bij de verzending vanwege problemen met de douane.

Niet-transparant vergoedingensysteem

Het vergoedingensysteem is noch open noch transparant. Soms worden dropshippers gedwongen extra te betalen, zoals levering, invoerrechten en belastingen zonder zichzelf te kennen, wat resulteert in een totale prijs die gelijk is aan of zelfs hoger is dan op andere sites. Is dit niet een soort van valsspelen.

Vertraagde klantenservice

De klantenservice laat ook veel te wensen over. De website is zo ingewikkeld met de volgorde dat het een verspilling van tijd en energie is. Wanneer droppshippers om klantenservice vragen, krijgen ze alleen automatische respons. Het lijkt erop dat de handmatige service zo'n weergave is dat je nauwelijks een reactie kunt verwachten, om maar niet te spreken van snel antwoord. Ondertussen is de trackingmethode absoluut niet beschikbaar, omdat deze zonder bevestiging is verzonnen. Erger nog, ze volgen hun restitutie- en vervangingsbeleid niet, zelfs als het pakket niet aankomt of items kapot zijn. Wat het meest irritant is, is dat ze nooit stoppen met het pushen van junkmail naar dropshippers.

Rekening houdend met alle bovenstaande nadelen, verlaten meer en meer mensen duisternis voor licht en kiezen ze voor CJDropshipping in plaats van Chinabrands als partners. Laten we nu eens kijken wat op aarde de attracties van CJDropshipping zijn.

Zeven Nee en één gratis

De meest prominente kracht van CJDropshipping voor samenwerking kan volgens mij worden samengevat als "Seven No and One Free". Geen maandelijkse kosten, geen installatiekosten, geen inkoopkosten, geen verpakkingskosten, geen opslagkosten, geen verwerkingskosten, geen minimumbestelling en gratis verzending volgen.

Diverse geleverde producten

Met ongeveer honderden samenwerkende fabrieken en een magazijn van 20,000 vierkante meter, wordt een grote verscheidenheid aan producten voor een lage prijs zonder opslag geboden, de prijs die normaal lager is dan bij AliExpress en eBay-leveranciers. Dropshippers kunnen een basiskennis hebben van de vraag naar producten door de juiste en standaard productbeschrijving online. We kunnen kwaliteitsproducten kopen voor uw dropshipping-bedrijf, en voldoen aan uw uiteenlopende behoeften. Het is vermeldenswaard dat we zelfs uw logo op het product en pakket kunnen plaatsen met de aangeboden POD-diensten. In plaats van alle categorieën in onze producten op te nemen, beperken we de aangeboden producten door ons te concentreren op sieraden, accessoires en andere dergelijke producten. Op deze manier kunnen we bijna alle producten kopen die klanten nodig hebben. Bovendien kunnen realtime updates van hot selling-producten worden gerealiseerd, zodat u gelijke tred kunt houden met de modetrend en de verkoop van producten kunt verhogen.

Snelle nauwkeurige levering

Voor de levering is de snelste verwerkingstijd dezelfde dag. Tot nu toe zijn we de primaire dropshipping-partner van veel van de beste 100 Shopify- en WooCommerce-winkels.

One-stop service geboden

Als u een probleem hebt met bestellingen, hoeft u geen contact op te nemen met verschillende leveranciers, CJDropshipping is de enige after-sales partij waarmee u te maken krijgt. Wij zorgen voor alles. We zullen voor u kopen met veel verschillende prijsopties en met een lagere prijs dan AliExpress of eBay.

Perfecte klantenservice

CJDropshipping hanteert het principe dat klanttevredenheid onze topprioriteit is. Daarom is 7 * 24 online ondersteuning beschikbaar in verschillende talen, waaronder Engels, Spaans, Chinees enzovoort. Door een sourcingverzoek te plaatsen bij CJ APP, de APP exclusief voor CJDropshipping, kan één klik u helpen bij het plaatsen van producten en orderverwerking en krijgt u de offerte binnen 24 kantooruren. U kunt onze support-e-mail of Skype verzenden of linken en wij zullen het controleren. U kunt ook onze Facebook volgen voor interactie. In elk geval is er één-op-één communicatie beschikbaar zodat u alles weet over uw producten en de status van bestellingen. Bovendien kunnen uw aangepaste kaarten en zakjes in elk van uw pakketten worden geplaatst.

Wilt u uw bedrijf starten. Wens succesvolle dropshippers te zijn. Aarzel niet om de juiste partner te kiezen. Word lid van CJDropshipping, en u zult er geen spijt van krijgen.

Facebook Comments