fbpx
Een dropshippingbedrijf starten met ShopMaster
07 / 30 / 2019
Top 10 Oberlo Dropshipping Tool Alternatief Uw e-commercebedrijf laten groeien
07 / 31 / 2019

Hoe CJ Fulfillment Service gebruiken?

Service product is een soort CJ fulfilment service waarmee u uw eigen producten naar ons magazijn kunt verzenden en wij voor u inpakken en verzenden. Wanneer u enkele bestellingen heeft, kunt u rechtstreeks bestellingen plaatsen in ons systeem en wij zullen ze verzenden vanuit ons magazijn. Wij brengen slechts enkele servicekosten in rekening. Hoe werken deze stappen in CJDropshipping?

Allereerst moet u een aanvraag indienen serviceproduct, volg de onderstaande stappen.

1. Ga naar je CJ > PRODUCTEN > Serviceproducten > PRODUCTEN > Serviceproduct toepassen

2. Na klik Serviceproduct toepassen, laat het bericht achter of stuur een producten-URL aan CJ en upload de productfoto voor beoordeling. CJ zal beoordelen of het goedkeurt. Je kunt het ook aanvinken Herziening.

3. Er zijn drie status van uw apparaat. Als het wordt doorgegeven, wordt het weergegeven De mijne. De andere twee zijn Herziening en Verworpen. Als CJ het apparaat niet goedkeurt, wordt het weergegeven op Verworpen.

4. Nadat het is goedgekeurd door CJ, moet je Volgnummer toevoegen. Het volgnummer is het nummer dat u zelf moet opgeven, omdat u de goederen koopt en de rederij ze naar CJ-magazijnen laat verzenden. Het volgnummer is meestal van de rederij.

5. Op de pagina van Volgnummer toevoegen magazijn moeten correct zijn ingevuld, anders kunnen de producten niet met succes in het magazijn aankomen. Als u het niet hebt trackingnummer tijdelijk kunt u dit invullen uiterlijk op de datum waarop uw producten in het magazijn aankomen.

En voor de Etiketteringskosten en Kwaliteitsinspectie vergoeding, kunt u ervoor kiezen Accept or Ontkennen. De etiketteringskosten zijn een soort servicekosten waarmee we de producten voor u labelen. De kwaliteitsinspectie is een soort servicekosten die we voor u maken en de kwaliteitsinspectie voor u uitvoeren. Als u ons niet nodig hebt om de kwaliteitsinspectie voor u te doen en de producten beschadigd zijn wanneer ze worden opgeslagen, zijn wij niet verantwoordelijk voor de beschadigde producten. Je moet er verantwoordelijk voor zijn.

6. Nadat u alle informatie hebt ingevuld, wordt automatisch een batchnummer gegenereerd. U moet het afdrukken en op de pakketten plakken die handig zijn voor de magazijnen om de serviceproducten en voorraad te onderscheiden.

7. Er zijn vier status van uw zending, In afwachting van levering, afgeleverd, voltooid, afgewezen. Op de Verworpen, wanneer maar weinig producten beschadigd zijn, kunt u, indien acceptabel, communiceren met CJ of ervoor kiezen om Akkoord om te tekenen voor handmatig door uzelf inslaan.

Tot nu toe is de procedure voor het gebruik van de vervulde service voltooid. Als u vervolgens een winkel hebt die is verbonden met CJ, zijn de stappen voor het plaatsen van een bestelling dezelfde als die voor dropshipping-bestellingen en worden de bijbehorende kosten afgetrokken van uw geplaatste bestellingen. Als u geen winkel hebt die is verbonden met CJ, kunt u bestellingen importeren via Excel of CSV.

Opmerking:
Hoe kan ik automatisch laten verwerken van verzendorders verwerken vanuit CJ APP?
Hoe een Excel- of CSV-bestelling importeren?

Facebook Comments