fbpx
Dropshipping-leverancier in Hangzhou, Shenzhen China - Wiio en Tan Brother
08 / 02 / 2019
Waarom de tarieven van Trump geen invloed hebben op DropShipping Business
08 / 06 / 2019

Hoe een factuur met orders gedurende een bepaalde tijd te genereren?

Zoals bekend is er een functie op het CJ-systeem waarmee de klant zijn of haar factuur voor elke bestelling kan genereren. Sommige klanten willen echter een factuur genereren voor bestellingen gedurende een bepaalde tijd, zoals bestellingen in een week en een maand. Om de CJ-klanten beter van dienst te kunnen zijn, is daarom de functie op het CJ-systeem bijgewerkt dat de klanten gedurende een bepaalde tijd een factuur met orders kunnen genereren.

Hoe je dat doet?

Volg de stappen.

1. Klik op het CJ-dashboard op Portemonnee rechts bovenaan.

2. Na het klikken op de Portemonnee, dan klikken Factuurgeschiedenis, verschijnt de volgende pagina. Kies daarna de begintijd en eindtijd wanneer de bestellingen op de factuur worden opgenomen. Klik ten slotte op Genereer en de factuur met bestellingen gedurende een bepaalde tijd wordt gegenereerd.

Als al het bovenstaande correct is gedaan, ontvang je een factuur met bestellingen gedurende een bepaalde periode.

Facebook Comments