fbpx
Dropshipping-leverancier in Hangzhou, Shenzhen China - Wiio en Tan Brother
08 / 02 / 2019
Hoe een factuur met orders gedurende een bepaalde tijd te genereren?
08 / 02 / 2019

Hoe winkels over te dragen naar een ander CJ-account?

Gezien het feit dat sommige klanten de service van het overdragen van geautoriseerde winkels nodig hebben, terwijl sommige klanten zonder tijd en energie iemand kunnen uitnodigen die winkels wil autoriseren en vervolgens wordt overgedragen, is een nieuwe functie op het CJ-systeem toegevoegd waarmee geautoriseerde winkels kunnen worden overgedragen. Hoe kunnen geautoriseerde winkels worden overgedragen?

Lees de volgende procedures.

Opmerking:
De bewerkingen moeten worden uitgevoerd door de ontvanger van de geautoriseerde winkel die is ingesteld voor beveiliging. Als A bijvoorbeeld de geautoriseerde winkel wil overdragen naar B, moet B degene zijn die de volgende stappen uitvoert.


1. Klik op het CJ-dashboard op autorisatieen klik Shopify-autorisatie, dan klikken Winkel overzetten. Als de winkel niet op Shopify is terwijl je op Woocommerce, eBay, Shipstation en anders bent, klik dan Overige autorisaties, de stappen zijn hetzelfde.

Shopify Winkel overzetten
Andere winkels worden overgedragen

2. Na het klikken op de Winkel overzetten, verschijnt de volgende pagina. De ontvanger moet de informatie van het account, paspoort en naam van de geautoriseerde winkel invullen. Wanneer de ontvanger klikt Verstuur, wordt de e-mailverificatiecode verzonden naar de huidige winkeleigenaar. Daarom moet de ontvanger de huidige winkeleigenaar binnen tien minuten om de verificatiecode vragen, omdat de verificatiecode na tien minuten verloopt. Als deze verloopt, moet de verificatiecode opnieuw worden verzonden en moet de ontvanger de nieuwste code invoeren.

Tot alles correct is uitgevoerd, wordt de geautoriseerde winkel overgedragen van de ene persoon naar de andere persoon.

Facebook Comments