fbpx
CJPacket heeft de integratie met aftership voltooid
08 / 15 / 2019
Hoe dropship naar Zweden, Noorwegen zonder klant belasting te betalen?
08 / 26 / 2019

Hoe verbindt u uw Lazada Store met de CJ Dropshipping-app?

Op 15th hebben we een artikel gepubliceerd: CJ gaat integreren met Lazada voor dropshippers om aan te kondigen dat we beginnen met onze integratie met het Lazada-platform. Na een maand voltooien we de integratie met Lazada, wat betekent dat u uw Lazada-winkel kunt verbinden met CJ Dropshipping en dat we voor u zoeken en verzenden. Vanaf vandaag kunnen we samenwerken om onze dropshipping-activiteiten te stimuleren.

Dan is hier het ding om uw Lazada-winkel op aan te sluiten CJ Dropshipping.

1.Inloggen CJDropshipping en ga naar je dashboard. Vind de autorisatie > Lazada > Winkels toevoegen

2. Klik op Winkels toevoegen. De autorisatiepagina verschijnt zoals de volgende afbeelding toont. Op deze pagina kunt u kiezen English, Chinese en Vietnamese taal. Vul vervolgens de vereiste informatie in inclusief Land, e-mailadres en wachtwoord. Als er iets mis is met uw landinformatie, kunt u Crossborder kiezen als het land, maar dit kan niet zo soepel zijn als die van andere specifieke landen.

Tot nu toe zijn de noodzakelijke stappen van Lazada-winkelautorisatie voltooid. Er zijn echter twee functies die uw aandacht moeten trekken vanwege de beperkingen van Lazada.

Ten eerste, wanneer u onze dirigeert Lijst functie die direct kan zetten onze productbeschrijving in uw Lazada-winkel kunt u het gewenste product in verschillende categorieën plaatsen waartoe het behoort, omdat sommige categorieën niet beschikbaar zijn, wat geen invloed heeft op de volledige uitvoering van uw bestellingen. In de afbeelding maakt het bijvoorbeeld niet uit dat het item dat is geclassificeerd als keukenopslag op Tassen en reizen kan worden geplaatst.

Ten tweede, om de privacy van eventuele klanten te beschermen, heeft het Lazada-platform enige beperking op privé-informatie die u, de verkopers, nodig hebt om alle benodigde informatie in te vullen, zoals adres, telefoon, enz. Wanneer bestellingen in het CJ-systeem worden geïmporteerd, is alle informatie onzichtbaar, wat betekent dat u dit handmatig moet doen.

Dat is alles over hoe u uw Lazada-winkel kunt verbinden met CJ APP. CJDropshipping groeit snel, we zijn klaar met de integratie met platforms zoals Shopify, eBay, Woocommerce en vandaag Lazada en anderen. We integreren ook met andere platforms zoals Shopee. Zodra we deze hebben voltooid, zullen we het jullie absoluut onmiddellijk vertellen. CJDropshipping blijft altijd in beweging.

Facebook Comments