fbpx
CJPacket heeft de integratie met aftership voltooid
08 / 15 / 2019
Hoe dropship naar Zweden, Noorwegen zonder klant belasting te betalen?
08 / 26 / 2019

Hoe verbindt u uw Lazada Store met de CJ Dropshipping-app?

Op 15th hebben we een artikel gepubliceerd: CJ gaat integreren met Lazada voor dropshippers om aan te kondigen dat we onze integratie met het Lazada-platform zullen beginnen. Na een maand voltooien we de integratie met Lazada, wat betekent dat u uw Lazada-winkel kunt verbinden met CJ Dropshipping en dat we voor u zoeken en verzenden. Vanaf vandaag kunnen we samenwerken om onze dropshipping-activiteiten een boost te geven.

Dan gaat het hier om hoe u uw Lazada-winkel kunt verbinden CJ Dropshipping.

1.Inloggen CJDropshipping en ga naar je dashboard. Vind de autorisatie > Lazada > Winkels toevoegen

2. Klik op Winkels toevoegen. De autorisatiepagina verschijnt zoals de volgende afbeelding toont. Op deze pagina kunt u kiezen English, Chinese en Vietnamese taal. Vul vervolgens de vereiste informatie in inclusief Land, e-mailadres en wachtwoord. Als er iets mis is met uw landinformatie, kunt u Crossborder kiezen als het land, maar dit kan niet zo soepel zijn als die van andere specifieke landen.

Tot nu toe zijn de noodzakelijke stappen van Lazada-winkelautorisatie voltooid. Er is echter een functie die uw aandacht moet trekken vanwege de beperkingen van Lazada.

Wanneer u onze dirigeert Lijst functie die direct kan zetten onze productbeschrijving in uw Lazada-winkel kunt u het gewenste product in verschillende categorieën plaatsen waartoe het behoort, omdat sommige categorieën niet beschikbaar zijn, wat geen invloed heeft op de volledige uitvoering van uw bestellingen. In de afbeelding maakt het bijvoorbeeld niet uit dat het item dat is geclassificeerd als keukenopslag op Tassen en reizen kan worden geplaatst.

Dat is alles over hoe u uw Lazada-winkel kunt verbinden met de CJ APP. CJDropshipping groeit snel, we hebben de integratie met platforms zoals Shopify, eBay, Woocommerce Shopee en vandaag Lazada en anderen voltooid. Zodra we die hebben voltooid, zullen we het jullie absoluut onmiddellijk vertellen. CJDropshipping blijft altijd in beweging.

Facebook Comments