fbpx
Wat is puntenbeloning en hoe het te gebruiken?
09 / 04 / 2019
Hoe verbind je Shopee Store met CJ Dropshipping APP?
09 / 12 / 2019

Hoe de nieuwe aangepaste pakketfunctie te gebruiken?

Wilt u uw eigen pakket op maat ontwerpen voor uw branding en white label-doel?

Wat is het aangepaste pakket?

Aangepast pakket is een functie die we bieden aan onze klanten die bestellingen willen verzenden met hun eigen verpakkingen, zoals een aangepast logo, online winkel en andere aangepaste informatie. In het verleden konden klanten met de functie voor aangepaste pakketten eenvoudig het toegevoegde aangepaste verpakkingsproduct kiezen dat een beperkte keuze biedt.

Nu, hier is geweldig nieuws voor u om uw eigen aangepaste pakket te ontwerpen dat onze bijgewerkte functie ondersteunt bij het ontwerpen van aangepaste dingen in de CJDropshipping-app. U kunt uw gepersonaliseerde pakket ontwerpen met onze ontwerptool.

Hoe deze nieuwe functie te gebruiken?

Opmerking:
Voordat u zich aanmeldt bij het CJDropshipping-systeem om uw eigen aangepaste informatie te ontwerpen, is het allereerste dat u met uw agent moet praten en hem of haar het verpakkingsproduct moet laten uploaden, waarna u het volgende ontwerp kunt uitvoeren. Als het verpakkingsproduct dat u wilt gebruiken voor het verzenden van bestellingen door uw persoonlijke agent is geüpload, wordt dit weergegeven in het gedeelte Aangepaste verpakking.

Voor dit voorbeeld gebruiken we een sieradenflanel zak als verpakkingsproduct. ( U kunt andere verpakkingstassen of dozen uploaden die u wilt gebruiken)

Nadat u het gewenste verpakkingsproduct op de vindt Aangepaste verpakking klik op de Design knop. Vervolgens springt de pagina naar de ontwerppagina, zoals de volgende afbeelding laat zien.

Klik vervolgens op Begin met ontwerpen knop, verschijnt de ontwerptool die u kunt bewerken. We hebben twee grote ontwerpsecties, waarvan er één is Ontwerplaag. De andere is Productinformatie. Je kunt daar aantrekken wat je maar wilt. Er is echter een Afdrukbaar gebied dat vereist dat u alleen het patroon of de tekst in dit gebied ontwerpt. Let op dat u de beperkte grens niet overschrijdt. Vergeet niet om alle unieke creaties te voltooien Bespaar knop.

Wanneer het ontworpen verpakkingsproduct succesvol is opgeslagen, kunt u het vinden op de Mijn aangepaste verpakking. Controleer alsjeblieft of dat is wat je hebt ontworpen. Tot dan is de procedure voor het ontwerpen van uw eigen verpakkingsproduct voltooid.

Nog een ding, om uw bestellingen snel en correct met het ontworpen verpakkingsproduct te verzenden, raden we u aan wat voorraad aan te schaffen, ongeacht waar u deze plaatst, of uw eigen magazijn of CJ-magazijn. Zonder inventaris, zelfs als uw producten in ons magazijn aankomen, moeten we wachten op het verpakkingsproduct dat zal leiden tot de vertraging in de snelle verzending van uw bestellingen.

Houd er rekening mee dat u met uw persoonlijke agent praat als u interesse hebt in aangepaste verpakking, omdat de eerste stap van het uploaden van het verpakkingsproduct door uw agent wordt gedaan.

De bijgewerkte functie Aangepaste verpakking biedt veel gemak voor diegenen die graag hun eigen merk willen bouwen, rekening houdend met het feit dat merkproducten en gepersonaliseerde producten een trend zijn en een enorm marktpotentieel hebben. Naast aangepaste verpakking ondersteunt CJDropshipping eigenlijk POD-producten. Als je goed gebruik kunt maken van CJ POD-producten en aangepaste verpakkingen, moet er een duidelijk pad voor je zijn om een ​​eigen merk te bouwen.

Gerelateerde artikelen:
Hoe gebruik je de Print on Demand-functie van CJ om je dropshippingbedrijf te laten groeien - Design by Merchants

Wat u moet weten over verpakkingen op maat

Facebook Comments