fbpx
Hoe de nieuwe aangepaste pakketfunctie te gebruiken?
09 / 09 / 2019
Waarom vermeldingen in de eBay-winkel mislukken en wat moet ik doen?
09 / 24 / 2019

Hoe verbind je Shopee Store met CJ Dropshipping APP?

Shopee, gevonden in 2015, is een online e-commerceplatform met hoofdkantoor in Singapore. Het is toegewijd aan het leveren van fantastische diensten voor shoppers en verkopers uit Zuid-Azië en Taiwan. Nu heeft het zijn markten in Maleisië, Thailand, Indonesië, Taiwan, Vietnam en de Filippijnen uitgebreid.

Op basis van big data en AI-technologieën streeft Shopee ernaar gegevens over de browse- en aankoopinformatie van kopers te integreren om klanten efficiënte aanbevelingen te doen en de gebruikerservaring te verbeteren, wat hen een goede reputatie in de branche oplevert.

Onlangs hebben we de integratie met Shopee voltooid, wat betekent dat je je Shopee-winkel kunt verbinden met CJ Dropshipping en kunt genieten van de uitstekende services die we voor je bieden. Hierna volgen de concrete stappen over hoe u uw Shopee-winkel kunt verbinden CJ Dropshipping.

1. Log in CJDropshipping en ga naar je dashboard. Vind de autorisatie > shopee > Winkels toevoegen

2. Klik op Stores toevoegen. De autorisatiepagina gaat naar de inlogpagina, zoals in de volgende afbeelding wordt weergegeven. Op deze pagina moet u de vereiste informatie invullen, waaronder de markt van uw verkoperscentrumaccount, uw e-mailadres en wachtwoord.

3. Nadat u de nodige informatie hebt ingevuld, toont de pagina de volgende pagina om te bevestigen dat u bereid bent ons toestemming te geven om de gegevens van uw winkel te gebruiken. U moet op "Ja" klikken om door te gaan.

Vervolgens ontvangt u een melding van "Autorisatiesucces", wat betekent dat u een verbinding maakt tussen uw Shopee-winkel en ons platform. Hierna kunt u verbinding maken of een lijst maken met producten zoals in onze zelfstudie staat, die u kunt vinden op de startpagina van CJDropshipping.

Het bovenstaande gaat allemaal over hoe u uw Shopee-winkel kunt verbinden met de CJ-app. Ik hoop dat de integratie tussen Shopee en CJ onze klanten meer gemak zal bieden en hen zal helpen hun carrière te ontwikkelen. CJ zal altijd goede producten en perfecte diensten leveren.

Facebook Comments