fbpx
Hoe verbind je Shopee Store met CJ Dropshipping APP?
09 / 12 / 2019
Wat zijn de meest voorkomende problemen met Woocommerce Store en wat moet ik doen?
09 / 24 / 2019

Waarom vermeldingen in de eBay-winkel mislukken en wat moet ik doen?

Heb je ooit nagelaten om CJ-producten in je eBay-winkel te vermelden?

Als u een eBay-winkel hebt die verbonden is met CJDropshipping en verschillende vermeldingsfouten heeft geleden, moet u dit artikel mogelijk lezen.

Zoals u wellicht weet, zijn er enkele beperkingen van het eBay-platform, en dat is de reden waarom sommigen van u onze producten niet altijd in uw winkels vermelden. Voor die problemen kunnen we deze problemen niet zelf voor u oplossen. Wat we kunnen doen, is u enkele suggesties doen.

Voor deze dagen hebben we veel problemen verzameld met het vermelden van CJDropshipping-producten in uw eBay-winkels. En naast deze hieronder weergegeven problemen, bieden we mogelijke oplossingen en suggesties.

Laten we eens kijken wat de problemen en suggesties zijn.

1. Geselecteerde categorie is niet ingeschakeld voor variatielijsten. Dat geeft aan dat de categorie van het product dat u wilt vermelden niet is ingeschakeld voor vermelding. In dergelijke gevallen is onze suggestie om verschillende categorieën van het product te proberen. Het maakt niet uit, zelfs als de categorie niet is waartoe het product behoort.

2. De geselecteerde categorie is geen bladcategorie. Het lijkt een beetje op het eerste nummer dat niet beschikbaar is voor variatielijsten. Daarom kunt u voor de mogelijke oplossing verwijzen naar de eerste suggesties dat u verschillende categorieën wijzigt om meer pogingen te doen. Als het nog steeds niet werkt, neem dan contact op met eBay-platform voor informatie over hoe u het oplost.

3. U accepteert de internationale verkoopovereenkomst niet. Zoals de tip laat zien, kunt u geen items op een andere site vermelden waar u zich heeft geregistreerd toen u weigerde de Internationale Verkoopovereenkomst te accepteren. Als u niet weet waar u de Internationale Verkoopovereenkomst moet accepteren nadat u het meerdere keren hebt geprobeerd, maar tevergeefs, raden we u aan om hulp te vragen bij de klantenservice van eBay.

4. De titel en / of beschrijving kan onjuiste woorden bevatten of de vermelding of verkoper kan in strijd zijn met het eBay-beleid. Wanneer u een dergelijke situatie tegenkomt, probeer dan meer te weten te komen over het beleid van het eBay-platform en doe dit vervolgens handmatig. U kunt het product zelf in uw winkel uploaden in overeenstemming met het eBay-beleid en vervolgens het product verbinden met dat van CJDropshipping.

5. Je gaat het beperkte aantal items en het aantal dat je kunt vermelden overschrijden. Volgens de beperking kunt u maximaal 342 meer artikelen en 17,300.06 US dollars meer in de totale omzet per maand vermelden. U moet met deze beperking rekening houden en de hoeveelheid verminderen. Ga naar uw eBay-winkel om dat te controleren en er maatregelen voor te nemen.

6. Het e-mailadres dat u heeft ingevoerd, is niet gekoppeld aan een Paypal-account. Wanneer u een dergelijke fouttip ontvangt, gaat u na of uw e-mailadres overeenkomt met uw Paypal-account volgens wat op de pagina wordt getoond.

7. Het e-mailadres dat u heeft ingevoerd, kan momenteel niet worden gebruikt voor Paypal-betalingen. Wij, CJDropshipping, kunnen niets aan deze kwestie doen. Dat vereist dat u zich wendt tot hulp van eBay-platform of Paypal-bedrijf, zelfs van uw e-mailserver. Maak duidelijk waarom uw e-mailadres niet kan worden gebruikt, waarna u uw eBay-dropshippingbedrijf kunt starten.

8. Het formaat van het PayPal-e-mailadres is niet geldig. Zorg ervoor dat het PayPal-e-mailadres correct is wanneer u een dergelijke fouttip ontvangt.

9. Er ontbreekt veel informatie. Het laatste nummer dat we hebben verzameld lijkt een technisch probleem dat u aan de klantenservice van eBay moet vragen wat deze codes betekenen en hoe u het kunt oplossen. Als u het hen niet wilt vragen en zij geen goed antwoord kunnen geven. We raden je aan om opnieuw verbinding te maken met je eBay-winkel en het opnieuw te proberen.

Alle fouttips verschijnen wanneer u onze producten niet in uw eBay-winkels vermeldt, maar dit varieert afhankelijk van de verschillende oorzaken. Wat u moet doen, is de tips aandachtig lezen en acties ondernemen om het te verhelpen. Ongeacht of u het alleen doet of zich wendt tot de klantenservice van eBay, neem enkele maatregelen om uw bedrijf zo snel mogelijk te starten.

Hoe verbindt u uw eBay-winkel met CJ?

Facebook Comments